U mnie na szmelcu z przed roku, odblokowanym phenomie x4 wszystko biega na dotyk, no i działa więcej programów, na buildzie 7850 avast rozwalał system, (wywalało bsod, usługa avasta kładła system, restart, bsod i tak w kółko), nie mogłem zainstalować niektórych programów (instalki się wywalały), C++ redist działa na obu buildach, no i mam wrażenie że build 7955 jest szybszy niż 7850, a też sam czysty system bez pamięci wirtualnej i hibernacji zajmuje napewno mniej na dysku niż W7 z takimi samymi ustawieniami, no i też wydaje się organoleptycznie szybszy niż W7, a więc idzie to w dobrą stronę jeśli chodzi o zasobożerność (miodzio by było dorwać ten build w wersji x64) ...
Natomiast wgrał mi się do IE flash player, no i avast też zainstalował dodatek do IE, i teraz jak włączam IE to wisi, uruchomiony IE w trybie InPrivate działa normalnie, teraz muszę namierzyć jaki dodatek mi zepsuł IE:) No i nie działa Microsoft Security Essentials, napisało mi że mam lewy system, no cóż nie ma przycisku do aktywacji, to nie aktywowałem, natomiast stary poczciwy skrypt TimerNuke działa nadal:)