Witam wszystkich
Mam taki niewielki problem z paskiem w Win 7 64bit. Ostatnio Firefox 3,6 zaczął odmawiać posłuszeństwa przy niektórych www, więc zmieniłem go na FF 4.0 (swoją drogą, fajna sprawa), ale wraz ze zmianą, pojawił się problem z paskiem szybkiego uruchamiania (zaraz koło STARTu). Ikona starego FF zniknęła, nowego się nie pojawiła i nie można jej dodać. Wszystkie innego skróty do programów zostały na miejscu, ale nie można już dodać żadnego nowego (pojawia się małe, czerwone, przekreślone kółko przy próbie przeciągnięcia skrótu). Nie jest to coś, co uniemożliwia pracę z komputerem, ale jest dosyć... upierdliwe dla kogoś, kto od zawsze miał najczęściej używane programy na pasku...
W necie nie znalazłem niczego, co mogłoby mi pomóc... pasek nie jest zablokowany, posprawdzałem wszystkie opcje, które wydawały mi się powiązane i nic...
Co już zrobiłem:
=przywracanie systemu odpada
=czyściłem rejestr po wywaleniu FF 3,6
=z innymi programami mam ten sam problem. Na pasku miałem jeszcze przypięte kilka programów. Po odpięciu któregoś z nich, znika z paska, ale gdy ponownie chce go przypiąć (prawy-> przypnij do paska), nie pojawia się tam. Opcja przy RMB jest zaznaczona, ale ikony w pasku brak, przypinanie do startu działa normalnie.
(pomocy szukam też na innym dużym forum komputerowym, więc jeżeli ktoś z niego korzysta, może znać ten problem)
Ma kto jakiś pomysł co z tym zrobić ?