TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Windows 7 Problem - Sam sie resetuje/wyłącza

Windows 7 Problem - Sam sie resetuje/wyłącza
« dnia: 11 Maj 2011, 23:16:58 »
Witam. Iż jestem nowym użytkownikiem forum chciałbym się z wami przywitać. Nazywam sie Dominik mam 14 lat i pochodze z Gołdapi. Okej przechodźmy do rzeczy. Niedawno uczestniczyłem w konkursach na reklamy na forum o podkładkę i wygrałem (rezerwat net) I rejestrowałem się na wielu forach. Od tamtego czasu komputer sam się wyłącza gdy np Odpalam program CCleaner lub GTA 4. Raz miałem taki przypadek że wiadomości email nie moge odczytać bo mi komp się wyłącza. Robie tak :

1# Właczam Program CCleaner
2# Nagle komp wyłącza mi wszystkie programy
3# Czekam 5-10sek i komp się resetuje/Wyłącza.

Mój komp to :

AMD Anthlon 3x3.1gHz
Płyta : Asus M4N68T-M
Dysk : 500GB SATA II 32MB
Zasilacz : 600w [NIE WIEM JAKIEJ FIRMY ALE WIEM ŻE KOSZTOWAŁ 160 ZŁ WIĘC JAKIŚ LEPSZY]
Ram : 4GB KINGSTON HYPERX 1666MHZ

Komputer kupywałem na boże narodzenie. Czyli 6mc temu.

Prosze o pomoc ! z Góry thx.

PS przepraszam jeżeli nie ten dział.

EDIT :
Zapomniałbym Moja wersja win to 64bit i był zainstalowany na komputerze.

Offline hubert1

• 650
  • "bo liczą się wspomnienia, prawda, prawda" :D
Odp: Windows 7 Problem - Sam sie resetuje/wyłącza
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Maj 2011, 23:55:58 »
na moje coś z windowsem. Przesnakuj wszystko av. Możesz też oczyścić wszystko tuneUpem 2k11. Równie dobrze na grafie może być spora temp i sterownik wysyła sygnał zamknięcia systemu

« Odpowiedź #2 dnia: 12 Maj 2011, 11:59:10 »
Grafika to GAINWARD GTS 450 1GB. Przy okazji, nie wiem czy ma to coś do znaczenia , ale mam obódowe iboxa transformers chyba, i ma taki jakby wiatrak z boku na obudowie ze chlodzi. ale nie wiem czy to ma cos do znaczenia. zaraz pobiore te programiki i napisze co jest.

« Odpowiedź #3 dnia: 12 Maj 2011, 12:44:53 »
Kolego Bardzo ci dziękuję za program tuneUp 2011. Rewelacja. Komputer niedość że już się nie resetruje/wyłącza to jeszcze przyśpieszł o 35% ! THX

Do Zamknięcia.