TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

działające programy użytkowe

Offline tok

działające programy użytkowe
« dnia: 26 Styczeń 2009, 19:43:42 »
Witam

Przede wszystkim chciałbym wyrazić jak bardzo jestem mile zaskoczony produktem Microsoftu. Nie działała mi Vista (niekompatybilny sprzęt), Seven sam ściągnął najnowsze sterowniki... Ale wracając do tematu. Często padają pytania jaki program do czego. Tak więc chciałbym podzielić się swoją listą działających poprawnie aplikacji.

Anty-wirus: NOD32 (np. zatoka)
Montowanie obrazów płyt: WinMount3 (-||-)
Komunikator: Nie wiem jak GG (ale pewnie działa...) ale Tlen.pl miał problemy tak więc zainstalowałem znanego z Linuksa Pidgina (kiedyś Gaim) który obsługuję kilka protokołów na raz, w tym GG, i działa bardzo płynnie (standardowe ustawienia programu nie zapisują archiwum, należy zmienić to w opcjach).
klient sieci BitTorrent: uTorrent (zawsze i wszędzie)
Programy P2P: DC++, Limewire
Archiwizator: WinRAR

Programy te sam przetestowałem i działają na bank.
Zna ktoś działający budzik? : ) budzik 1.4 i 2.0 nie działają.

Czy mógłbym prosić moderatora o przeniesienie?
« Ostatnia zmiana: 26 Styczeń 2009, 19:54:08 wysłana przez tok »

Offline gregor_y

• 1313
  • Ten użytkownik jest zabanowany na zawsze
Odp: działające programy użytkowe
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Styczeń 2009, 19:49:40 »

Offline michau

• 3974
Odp: działające programy użytkowe
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Styczeń 2009, 18:02:26 »
Dubel

Zamykam