TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Harmonogram Zadań nie chce budzić komputera

Harmonogram Zadań nie chce budzić komputera
« dnia: 13 Lipiec 2011, 04:06:37 »
Witam.

Chciałbym, żeby mój harmonogram budził system o określonej porze. Niestety, mimo, że wszystko ustawione to tak nie działa. Dla pewności dałem neutralną akcję (wyświetlenie komunikatu, coś musiałem dać) i zaznaczyłem oczywiście budzenie systemu, niestety to nie działa. Węszę, że jest problem na pierwszej karcie ustawień - nie mogę zaznaczyć "Uruchom niezależnie od tego, czy użytkownik jest zalogowany - bo jak próbuję zaakceptować, mam "błąd ograniczenia konta użytkownika". Jestem na jedynym koncie w systemie, siłą rzeczy administratorze. Nie działają też inne programy do budzenia (korzystają z harmonogramu na pewno). Wiecie może o co biega? Czy tak ciężko zmusić system do wciśnięcia za mnie tego klawisza? :P

Czółko.