→Mercor nie obraź się ale moim zdaniem niewyobrażalną głupotą jest kupować drogi hardware na szklane okienka... w hardware się inwestuje po to by coś na tym systemie konkretnego uruchomić... tylko że jak system pobiera 40% zasobów to już moim zdaniem jakieś nieporozumienie...
dokładnie. a tak przy okazji, win aero jak na swoje marne co tu mówić efekty ma duże wymagania. na słabszych komputerach uruchamiałem compiza fusion i bez wiekszego cięcia chodziło.
przeciętny user windowsa nie wie co to wydajne środowisko.. może dlatego tak chrzanisz ;] mój kolega zarzekał się że xp mu szybko chodzi ;p jak mu pokazałem ubuntu 7.04 (wówczas miałem tą wersję) to kopara mu opadła i mówił "ale to linux więc wiesz...system dla programistów..." i zaczął gadać że to system dla zaawansowanych bla bla bla bla.. xD
wiesz dla normalnego klikacza komputera, uruchamianie windowsa przez kilka minut to norma. ale z tym systemem dla programistów to Twój kolega dowalił LOL
ALE PANOWIE, PO CO SIE OBRZUCAĆ BŁOTEM. PRZECIEŻ ROZMAWIAMY TYLKO O KOMPUTERACH
nie ma moda na tym forum
faktem przydało by się w linuksie inteligentne ładowanie składników dystrybucji
tzn :?:
[ raz się z czymś takim spotkałem na compiz-fusion... z efektem wody... jest to jedyny efekt który mi nie działał poniewaz wymaga conajmniej shadera 2.0 ;p
hmm... to już teraz wiem czemu mi się nie chciał włączyć ten efekt na gForcie4.