podniecam się po pisze 2 razy? oj... czy ty wiesz co oznaza słowo podniecenie? z tego co tu piszesz można wywnioskować że nie... podniecenie =/= pisanie "to dwa razy"
dla jasności zacytuje: "bo to jest podniecanie się, jeżeli piszesz to dwa razy" nie kryję, tekst mnie rozśmieszył... ale chyba gimnzjum jeszce nie masz za sobą...
"A tak wogóle to nie wiedziałem, że używasz linuksa i nic do niego nie mam, ale mam do rasistów, którzy uważają wyższość linuksa nad wszystkimi OSami"
w tym tekście sam sobie zaprzeczasz ;] skoro nie wiesz z czego korzystam to czemu sugerujesz że uznaje wyższość linuxa? i jeszcze jedno... nie znasz znaczenia słowa rasizm... chłopie, władasz słownictwem którego nie rozumiesz a piszesz do mnie coś takiego: " z ciebie filozof jak z koziej dupy trąba."
co do linuxa to oprócz niego testowałem qnx'a, solarisa, minixa,bsd, syllable, reacta... i podobają mi się te projekty więc nie można mi zarzucić szowinizmu - chyba tego słowa chciałeś użyć zamiast rasizmu tylko kurcze oobawiam się że i jego znaczenia nie znasz ;/
Microsoftu nie lubię nie tylko dlatego że sprzedaje gó***ny soft ale i przez filozofie i sposób w jaki wraz z apple doszli do sukcesu... ale zapewne nawet nie znasz historii tych korporacji.. na youtube znajdziesz nawet filmy na ten temat...
→gregor_y nie wiem czy zauważyłeś że to co piszesz spływa po mnie..
zobacz chłopie ile Ty masz minusów... wnioskuję z nich że większość forumowiczów ma Cię dosyć ;/ ale głupi wiek z czasem przejdzie ;] pójdziesz do gimnazjum, potem liceum i przejdzie Ci głupi wiek... ;p strasznie głupi... ;/
No dobra, tak się teraz mówi, np. "Podnieca cię to?" i mogę cię zapewnić, że wiem co na prawdę znaczy czasownik "podniecać się".
Chodziło o to, że wcześniej nie wiedziałem, że używasz linuksa, i świadmość, że używasz linuksa nie zaważyła na ocenie twojego zachowania. Powinienem był napisać:
"A tak wogóle to nie wiedziałem pisząc odpowiedź, że używasz linuksa"
Rasizm to chodzilo o przenośnie... Dobrze mój błąd dzieci jak ty tego nie rozumieją, następnym razem będę takie slowa dawał w cudzysłów.
No i co z tego, że testowaleś inne OSy? Ja nie mam nic do tego, ale ty sam powiedziałeś, że jesteś dla nas "piepszonym linuxiarzem"(sic), dlatego ci odpowiedziałem, że moja opinia o tym co napisałem nie zależała była od tego czy używasz linuxa czy nie.
Co do MS, to nie sprzedaje on gównianego softu, a jeżeli tak uważasz to nigdy chyba nie widzialeś VS lub nawet Windows Server 2008.
A co do tych minusów, to sprawa jest inna i wcale nie zależą te minusy od jego głupoty.
A co do spalszczania niektórych nazw to jest tak, jakby zaczęto pisać pieprzywo, zamiast pieczywo, to jest bez sensu.
/edit:
nie wiem skąd wy jesteście... z księżyca?
kurcze i często zarzuca się ponuractwo ale... ;/
omg... nie trzeba być profesorem aby domyśleć się że to był tylko żart xD
często spalczam wyrazy z obcego języka xD
ale jak ktoś szuka dziury w całym.. xD
swoją drogą tutejsi poważni intelektualiści dali popis... x|
No dobra żart, fajnie ale po co powtarzasz to dwa razy, to jest po prostu zwykłe nabijactwo postów. No właśnie a wsród intelektualistów to ty dałeś największy popis i olśnileś nas swoją inteligencją i nierozumieniem metafory, takiej jak rasizm użytkowników linuxa.