Dokładnie - a ja poskromiłem zeibala i zamknełem w pokeballu i teraz to zelzebuba moja ;p
A co do topicu - michau - mówisz ze było by roboty i poslizg i ze mało ludzie - A co ty sobie wyobrażasz ? Jak chcesz robić popularny serwis to rób go od początku bo później się ^@$%$# w tym wszystkim . Zajmowanie się punktami od "teraz" poprostu zostanie wykorzystane w przyszłosci a teraz będzie przynajmniej porządek skoro tak bardzo lubicie ta instytucje , na innym forum "my...." no własnie po co reklama ... , ale oni jakoś tak robil i prosperowali świetnie . Wiem ze to zajmuje wiele czasu i znajda się oszołomy ( wel g.... czy wel g... ) co będa oskarżać o subiektywizm czy patriarchat , jedak na to jest sposób , co nie zmienia faktu ze albo porządnie albo wcale .Doskonale rozumiem wielkość problemu i złozonośc nań składającą , co sprawia ze wyobrażając sobie zarządzanie chodzby grupą modów punktowych było by katorga , a modzi sprawdzający konteksty z jakich punkty owe wynikają popadli by w szewska pasje , jednak jest to do zrobienia - ale by zaoszczędzić nerwów i podarowac pare lat życia proponuję i pozostaje przy stanowisku - zlikwidować i tyle ,jak nie ma przyczyny problemu to i problem znika - i z pewnością odbije się to mniejszym echem niż trywialna nagonka na stawianie "-" oraz propaganda tejże pozal się akcji na forum co przyprawiło mnie o mdłości , czy płacz i konwulsje różnych gothów co mówią ze maja mała reputacje bo forum jest linuksowo raśistowskie ( na marginesie to forum jest jednej słuszej rasy MS ... ) czy ujmując już futurystyczny wygłos - jakiś dzieci co będą uważały ze jednak punkt sie należał lub nie a sfrustrowani pointmodzi wyrwą sobie ostatnie włosy łonowe i rozpętają piekło zamieniając oto forum w dno Tartaru z wszech ziejącym odbytniczym ogniem gregor_ym , podskakującym za nim tbgkolem czy teleportujacym się z jednego pokecenter do drugiego zelzebubie co będzie chciał jakoś poskromić ten burdel .... no zapędziłem sie , sorr ale to dowód - zlikwidowac punkty !