TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Pojawiajacy sie telewizor

Pojawiajacy sie telewizor
« dnia: 28 Styczeń 2012, 09:39:43 »
Witam serdecznie zglaszam sie do was z pewnym problemem mianowice gdy wchodze w panel sterowania nvidia oprocz mojego monitora pojawia mi sie telewizor. To jest troche uciazliwe ponieaz  gdy ruszam muszka ona wyjezdza mi poza monitor :(

oto zdjecie z ustawien panelu nvidia.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f4f7709005e0f2d4.html

prosil bym o pomoc.

Odp: Pojawiajacy sie telewizor
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Styczeń 2012, 22:50:58 »
Odinstaluj sterownik i wykonaj czystą instalację sterownika.

« Odpowiedź #2 dnia: 01 Luty 2012, 14:24:38 »
czysta instalacje sterownika ? a jak to zrobic bo nie rozumiem ":d

Offline kamiton

• 1287
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Luty 2012, 00:00:49 »
najprosciej-panel sterowania/manager urzadzen/karty grafiki dalej juz poradzisz,po odinstalowaniu czyscisz rejestr(na forum znajdziesz odpowiednie narzedzie),restart i ponowna instalacja sterownika

Offline igbron

• 166
« Odpowiedź #4 dnia: 02 Luty 2012, 09:06:38 »
Przed dokonaniem odinstalowania sterowników, najpierw pobierz ze strony Nvidii aktualny sterownik do Twojej karty i systemu jaki posiadasz. Reszta to tak jak w poście wyżej.

« Odpowiedź #5 dnia: 22 Czerwiec 2012, 21:42:31 »
Robilem to wszystko co koledzy wyzej zalecali i nic to nie dalo :(  Czy jest jakas mozliwosc zeby wylaczyc opcje wykrywania dodatkowych minitorow ? jak tak jak to zrobic prosil bym o pomoc :) bo juz mnie to irytuje :P

« Odpowiedź #6 dnia: 22 Czerwiec 2012, 22:27:45 »
Po prostu od ptaszkuj w panelu NVIDIA telewizor zastosuj i po kłopocie.

« Odpowiedź #7 dnia: 23 Czerwiec 2012, 07:49:15 »
myslisz ze tak nie robie ? ale po ponownym uruchomieniu komputera problem pojawia sie na nowo.

Offline matys1

• 275
« Odpowiedź #8 dnia: 23 Czerwiec 2012, 08:40:27 »
ppm na pulpit - rozdzielczość ekranu - pokazuj pulpit tylko na 1