TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

MyBackup.tib

MyBackup.tib
« dnia: 23 Sierpień 2012, 11:18:17 »
Witam wszystkich.
Posiadam Asusa N55S z dołączoną płytą recovery, z której nie chce jednak korzystać - za dużo tam bajerów...
Jakiś czas temu zgłosiłem sie do serwisu i poprosiłem o przeinstalowanie systemu na czystą, mam zrobiony backup partycji systemowej - MyBackup.tib który wąży 80gb i jest na drugiej partycji. Jak mogę zbackupowac system? Czy to się robi z pozycji biosu? Czy potrzebuje jakiegoś specjalnego programu? Wiem o istnieju Acronisa ale nie chce wypalać kilkunastu płyt DVD. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc i instrukcje jak postępować - jestem troche zielony w tym temacie
Dzięki i pozdrawiam

Offline kamiton

• 1287
Odp: MyBackup.tib
« Odpowiedź #1 dnia: 23 Sierpień 2012, 20:55:58 »
najlepiej i najbezpieczniej będzie jak zainteresujesz sie 3cią pozycja z tego linka :http://rescue-pendrive.webuda.com/index.php?option=com_weblinks&view=category&id=2&Itemid=9

p.s. jak będzie ci cos sprawiało problem pisz , w miare mojego cennego czasu pomogę. ;D