Witam wszystkich , jest to mój pierwszy post na forum więc witam wszystkich , ale nie o tym chce rozmawiać .
Mam następujący problem , może opisze całą sytuacje żeby było wszystko jasne . Kupiłem sobie nowego laptopa Jest to Asus X73SV-TY346V
po jakimś czasie były z nim problemy , wiec oddałem go do firmy Asusa po nie całym miesiącu dostałem go z powrotem pisali że było coś nie tak z płytą głową , ale no mam go od paru dni . Więc Zainstalowałem sobie Dead Space'a 2 wcześniej też go instalowałem na tym samym kompie i systemie , no i sprawa jest taka że się zacina nawet przy niskich ustawieniach , dodam że wcześniej chodził mi na bardzo wysokich ustawieniach . Zainstalowałem jeszcze kilka innych gier żeby sprawdzić czy to tylko z jedną grą ale było tak samo < gry : FIFA 12 , Left 4 Dead 2 , Amnesia , Resident evil 5 ( wogóle się nie chce włączyć ) > Ale i te tytuły też się zacinają , mimo tego że wcześniej działały bardzo dobrze na wysokich detalach , oczywiście zainstalowałem wszystkie sterowniki do karty itd .
Mam Windows'a 7 Ultimate 64bit .A tutaj macie specyfikacje kompa :
http://www.x-kom.pl/p/73865-notebook-laptop-17,3-asus-x73sv-ty346v-i7-2670qm-4gb-750-dvd-rw-7hp64.html Trzeba trochę zjechać na dół i tam jest specyfikacja.
Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi , mam nadzieje że pomożecie .
Pozdrawiam !