TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Wersje Windows 7 ogłoszone

Offline Mercor

• 557
Odp: Wersje Windows 7 ogłoszone
« Odpowiedź #45 dnia: 05 Luty 2009, 14:24:55 »
 :o - moj komentarz dla Twojej "logiki". Koncze dyskusje bo nie ma sensu.

Offline gothmori

• 172
  • Windows śmierdzi skarpetkami mojej babci
« Odpowiedź #46 dnia: 05 Luty 2009, 14:27:17 »
→Mercor
poprawię Cię: ...bo nie ma argumentów

a wystarczy spojrzeć wstecz jeśli chodzi o hardware i windowsa już zupełnie nei ma xD trzeba się cofać do niewspieranych, niebezpiecznych wersji które można kupić na allegro (to jedyna legalna metoda) lub spiracić...

Offline Mercor

• 557
« Odpowiedź #47 dnia: 05 Luty 2009, 14:28:33 »
Dobrze dobrze, linux obsluguje wiecej sprzetu niz Windows, wogole jest najlepszy na swiecie we wszystkim i do tego darmowy :) W fajnym swiecie zyjesz  ;D

Offline gregor_y

• 1313
  • Ten użytkownik jest zabanowany na zawsze
« Odpowiedź #48 dnia: 05 Luty 2009, 14:31:35 »
Dobrze dobrze, linux obsluguje wiecej sprzetu niz Windows, wogole jest najlepszy na swiecie we wszystkim i do tego darmowy :) W fajnym swiecie zyjesz  ;D

Zgadzam się 1% użytkowników Linuxa nie może się być w błędzie oni zawsze mają racje...   ;D :D

Offline gothmori

• 172
« Odpowiedź #49 dnia: 05 Luty 2009, 14:32:27 »
daruj sobie sarkazm...
dla wielu system musi uruchamiać diablo i office'a...zacytuję Ci jedną wiadomość z pw z tego forum

Powiedz jak mam stworzyć twoim zdaniem produktywne stanowisko pracy z wygodnym klientem ftp , edytorem z podswietlaną składnią ( php , html , css ) , jakimś programem do grafiki rastrowej , MS Office 2007 Pro , płynnym i doskonałym zarzadzaniem i odtwarzaniem biblioteki muzycznej i filmowej ( głównie rmvb z napisami ) odczytywania i pisania na usenecie , przy czym  , żeby sie nie wysypywał , dzialał stabilnie i nie zwalniał z czasem ( oczywiście konserwacja jest w planach ) i żeby był na jądrze Linux/GNU/BSD/HURD - jeszcze się nie spotkałem z takim systemem ale może czegoś nie wiem ? Dla ułatwienia mam R61 , i puki co jedynym wpełni zadowalającym srodowiskiem jest vista - 7 ma zbyt wiele błędów jeszcze .

P.S. Mussssowo musi chodzić Diablo II - battle.net fan - ale to nie problem , wine i jazda ;p bez diablo nigdzie sie nie ruszałem więc mam to obcykane akurat ;p .

Zgadzam się 1% użytkowników Linuxa nie może się być w błędzie oni zawsze mają racje...   ;D :D

mniej niż 1% programistów pracowało nad przeglądarką internetową... też się mylili?
Ty nie masz 14 lat? fakt.. chłopie Ty jeszcze podstawówki nie skończyłeś!!!

proszę bardzo odnośniki:

Część pierwsza: http://pl.youtube.com/watch?v=cbjCZv_yHn8

Część druga: http://pl.youtube.com/watch?v=rvPeaSHqdjc&feature=channel

Część trzecia http://pl.youtube.com/watch?v=Q1t8GhvlCWo&feature=channel

Część czwarta: http://pl.youtube.com/watch?v=MIPcJACIegs&feature=channel

Część piąta (ostatnia): http://pl.youtube.com/watch?v=bjqwBHdwwEQ&feature=channel

oto przykład etyki microsoftu...
« Ostatnia zmiana: 05 Luty 2009, 14:41:44 wysłana przez gothmori »

Offline gregor_y

• 1313
« Odpowiedź #50 dnia: 05 Luty 2009, 14:43:35 »
mniej niż 1% ludzi pracowało nad przeglądarką internetową... też się mylili?

Jezu ty jestes niedorobiony dosłownie...chodziło mi o to że Windows ma około 89% użytkowników a Mac OS X 10% a Linux 1%...nie sądzisz że gdyby Linux był coś wart to liczby były by odwrotnie?

http://forum.ubuntu.pl/

Forum Ubuntu podobno jednej z dystrybucji ktora obsługuje sporą ilosc sprzetu itd zobacz sobie ile jest problemów zarówno z hardware i software to się może zamkniesz...jeszcze o ile się nie myle poszczegolne obozy tzn dystrybucje Linuxa raczej ze sobą nie współpracują wiec co działa na jednej nie koniecznie działa na drugiej dystrybucji...

Jeszcze raz zaczniesz pisac o wieku albo o diablo + zmienianie tematu + prowokacja i mam nadzieje że jakis mod da ci bana bo dosłownie glupszego 20 latka nie widziałem...

Co do tego że piszesz że mam 14 lat może byc chociaz mam czas a ty już nie...

Offline gothmori

• 172
« Odpowiedź #51 dnia: 05 Luty 2009, 14:49:44 »
mniej niż 1% ludzi pracowało nad przeglądarką internetową... też się mylili?

Jezu ty jestes niedorobiony dosłownie...chodziło mi o to że Windows ma około 89% użytkowników a Mac OS X 10% a Linux 1%...nie sądzisz że gdyby Linux był coś wart to liczby były by odwrotnie?

http://forum.ubuntu.pl/

Forum Ubuntu podobno jednej z dystrybucji ktora obsługuje sporą ilosc sprzetu itd zobacz sobie ile jest problemów zarówno z hardware i software to się może zamkniesz...jeszcze o ile się nie myle poszczegolne obozy tzn dystrybucje Linuxa raczej ze sobą nie współpracują wiec co działa na jednej nie koniecznie działa na drugiej dystrybucji...

Jeszcze raz zaczniesz pisac o wieku albo o diablo + zmienianie tematu + prowokacja i mam nadzieje że jakis mod da ci bana bo dosłownie glupszego 20 latka nie widziałem...

Co do tego że piszesz że mam 14 lat może byc chociaz mam czas a ty już nie...

Czy Ty na prawde chcesz abym pokazał Ci liste forów opisujacych problemy hardware'owe w windowsie? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nawet tutaj się o tym pisze!!!

ile wart jest linux?

prosze...

http://vbeta.pl/2008/12/15/ile-wart-jest-linux/

ja nie zmieniłem tematu ;] cofnij się wstecz ;p
tak swoja drogą ciekaw jestem dziecko czy taki skoczek byś był jak byśmy się spotkali ;] idiota który kiedyś wrąbał mi się na win xp też był kozak... ale przez gg.. najpierw zarzekał się że nie a gdy wysłałem mu screeny zaczął się rzucać.. nawet przez proxy się nie łączył xDDD gdy się spotkaliśmy to biegał po ulicy i narobił krzyku...mimo że nie chciałem go uderzyć xD
« Ostatnia zmiana: 05 Luty 2009, 14:51:21 wysłana przez gothmori »

Offline gregor_y

• 1313
« Odpowiedź #52 dnia: 05 Luty 2009, 15:01:43 »
Czy Ty na prawde chcesz abym pokazał Ci liste forów opisujacych problemy hardware'owe w windowsie? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nawet tutaj się o tym pisze!!!

Dawaj chetnie zobacze...czy na jakims forum liczba problemów w kwesti hardware i software przekracza 2k a to tylko jedna z dystrybucji która lepiej obsługuje sprzet... tu jest pare dystrybucji opisanych http://jakilinux.org/ na wiki jest około 100...

Edit: Co jest gothmori coś długo zajmuje ci pisanie postu czy się dokształcasz w tym czasie?:)

Edit2:Ehh Mercor ma racje jestes sleepym fanatykiem i dyskusja nie ma z tobą sensu...
« Ostatnia zmiana: 05 Luty 2009, 15:13:51 wysłana przez gregor_y »

Offline gothmori

• 172
« Odpowiedź #53 dnia: 05 Luty 2009, 15:20:34 »
→gregor_y

dzieciaku nie było mnie na forum...

wiesz? znalazłem prosty sposób ;]

prosze: http://www.google.com/search?hl=pl&client=opera&rls=en&hs=53O&q=vista+hardware+problems+forum&btnG=Szukaj&lr=

Offline umcs

• 229
« Odpowiedź #54 dnia: 05 Luty 2009, 15:46:41 »
Haha, ale ja lubię czytać takie napinki...  :D ;D
Uczyłem się indyjskich tradycji, szukałem wyciszenia, ćwiczyłem jogę, uczyłem się "Kamasutry", spróbowałem herbatę "Lipton" i zdecydowałem dalej PIĆ WÓDKĘ.

Offline Mercor

• 557
« Odpowiedź #55 dnia: 05 Luty 2009, 15:52:43 »
Haha, ale ja lubię czytać takie napinki...  :D ;D

Ja tez, uwielbiam  ;D

Offline tbgkol

• 2132
  • "Live together, die alone, man."
« Odpowiedź #56 dnia: 05 Luty 2009, 16:03:26 »
→tbgkol jednak chyba pogooglowałeś i dlatego odpowiedzi nie ma...
tak kolego, microsoft zbudował swój "sukces" na oszustwach, złodziejstwie i szantażach

czyż to nie "fanatyczne" że nie potrafisz się z tym pogodzić?

Co się rzucasz? Po pierwsze nie ten wątek i myślisz, że jesteś ekstra, bo napisałeś wiadomość i myślisz, że ośmieszysz mnie przy innych ludziach? A co do googlowania to tego jeszcze nie robiłem i powiem ci szczerze piszesz ciągle to samo tylko innyi farbami(to jest METAFORA, żeby nie było kolejnej kłótni). A tak wogóle to mam inne rzeczy do roboty, a nie odowiadać ci na twoje listy na prive, w przeciwieństwie do ciebie kiedy byłeś w moim wieku ja się uczę i uwielbiam czytać książki i nie przesiaduje całymi dniami na forum. A jak ci się nie podoba, że nie masz racji to zmykaj na forum linuxowe, tam cię przyjmą z otwaartymi rękami.
Odszedłem z powodu chamstwa michaua. ;)

Offline Mercor

• 557
« Odpowiedź #57 dnia: 05 Luty 2009, 16:06:34 »
A jak ci się nie podoba, że nie masz racji to zmykaj na forum linuxowe, tam cię przyjmą z otwaartymi rękami.

Nie przyjma bo korzysta z Debiana ( strzelam... zeby nie bylo ) wiec fani Ubuntu go zjedza, a tych z kolei fani Fedory, a tych od fedory z kolei Ci od Gentoo wszyscy zarzucajac sobie "komerche" i "niestabilnosc" ;) A ich wszystkich wysmieja fani Kubuntu bo przeciez KDE 4.1 jest trak zajebiste ( sory za slownik ) ze nawet Vista z niego zgapia interfejs ( autentycznie taka wypowiedz widzialem na forum linuxowym... )

« Odpowiedź #58 dnia: 05 Luty 2009, 16:41:43 »
gdzie tu sprzedaja popcorn do tak swietnego widowiska ? :D

ziebal

« Odpowiedź #59 dnia: 05 Luty 2009, 16:50:04 »
gdzie tu sprzedaja popcorn do tak swietnego widowiska ? :D

Będe roznosił w czasie seansu...

gothmori, a czy Linux ma jakieś wady? Bo w twojej opini to system idealny.
A ja ci pragnę przypomnieć, że to forum nie jest miejscem, w którym próbuje się przekonać kogoś do pracy na Linuksie. To jest forum o Windows, a 90% twoich wypowiedzi zawiera słowo "linux".