w instalatorze visty owszem jest opcja przywracania z punktów i naprawa programów startowych tylko że na xp już nie ma... co ciekawe na moim komputerze żadna z tych opcji nie działa (mam viste obok)... pewnie z powodu tuneupa
i co teraz?
chyba pozostaje jednak cmd z dosa co?
a i jeszcze jedno, instalator skanuje system... to trochę trwa...
w windows xp i starzych tzw. opcja naprawiania to nic innego jak nainstalowanie systemu na siebie lub jak kto woli przekopiowanie połowy plików systemowych co trwa jeszcze dłuzej niż instalka... samo przywracanie systemu na viście trwa koszmarnie długo a na xp się nie da ani vistą ani płytą od xp ponieważ vista i xp sprawdzają system o ile w przypadku xp
sprawdzanie pójdzie pomyślnie o tyle nie ma opcji przywracania w instalatorze...
xp ma tekstowy instalator.. dopiero po restarcie jest tryb graficzny więc na graficzne konfiguratory nie liczyłbym ;p
c!No masz 50 lat? tak swoją drogą strasznie znajomo twój ick mi wygląda... rozejrze się po sieci, a nóż to ta sama osoba xD moje rodzeństwo (siostra i jej mąż) znają takiego na którego wołają podobnie i też lubi zachęcać chłopców do "ssania swoich kerneli" o ile kurka nie mam nic przeciwko homoseksualizmowi (każdy ma 100% prawo wyboru) o tyle tamten koleś jest cholernie zboczony... i jest w okolicach wieku mojej siostry.. pasowałbyś ;p