Ja bym nie brał dla tych 300mb 64bitowego systemu ;p Ale skoro 300mb cię uratuje ;p Ja wezme 64bit jak będę miał app pod 64bit lub 6gb ramu ;p Ale jak wolisz - 64bity też chodzą inaczej nie były by sprzedawane , jednak czy inne aplikacje będę chodziły z 64bity ? Zwróć uwagę czy cały potrzebny soft jets supportowany pod to , a i jeszcze raz sie zastanów - wersja 32bitowa jest tansza , duzo tansza , a płacić tyle siana dla 300mb ;p ?
A wracając do tematu - ja będę kupował 7-demkę , i jeszcze jedną viste i będę kupował w hurtowni bo mam pewność , od kogo biore , z komputronika, siuriusa ok , ale allegro ? Ktoś dostał przypadkowo viste i chce ją sprzedać ? naciągane , tym bardziej ze mówi się o doskonale ( nadruki , naklejki , płyty ) podrabianych vistach , nie wiem , ryzykuj ,opiszesz czy sie udało , jednak ja bym kupował w pewnym źródle . Nie ma dowodu zakupu ? Hmmm jesli nie pirat , to nie powiem , w jaki sposób to zdobył ;p - bo kto by mu dał darmową viste która i tak nie jest mu potrzebna ;p ?
P.S. Piaałem ponad 4 gb a nie 4 gb , bo system Vista 32bity obsługuje ponad to co moż e, al enie zawsze - tj. na blaszaku jedynie 3.5gb obsługuje , natomiast na lapku ,3,7gb i ten ram obsługuje , natomiast co z 300mb ? a te 300mb , jak i część normalnego ramu jest współdzielone z gfx która to robi z poziomu firmware a nie software czyli tak czy siak mam obsłuzony ram - na viscie 64bbit mam większe zużycie poniewac , dolicza mi te 300mb co używa gfx .