TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Sterowniki od modemu Orange

Sterowniki od modemu Orange
« dnia: 13 Luty 2009, 22:45:26 »
mam mały problemi bo nie chcą mi sie zainstalować sterowniki od modemu orange i nie wiem jak to rozwiązać ;/

drugim problemem są sterowniki relatek"a do płyty głownej gigabite otóż anie te pod xp ani te pod viste nie chcą mi sie zainstalować . .. .

i małe pytanko dotyczące tego czy na tej 7 da rade odpalić gierki?  ;D
« Ostatnia zmiana: 23 Luty 2009, 00:22:15 wysłana przez Mirahz »

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
Odp: sterowniki
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Luty 2009, 22:47:58 »
mam mały problemi bo nie chcą mi sie zainstalować sterowniki od modemu orange i nie wiem jak to rozwiązać ;/

drugim problemem są sterowniki relatek"a do płyty głownej gigabite otóż anie te pod xp ani te pod viste nie chcą mi sie zainstalować . .. .

i małe pytanko dotyczące tego czy na tej 7 da rade odpalić gierki?  ;D

Ja mam Gigabate K8NE i Realtek AC97 4.05 zainstalował się normalnie i chodzi ok...
A w gierki zagrasz... wydajność (podobno) większa niż pod Vistą

« Odpowiedź #2 dnia: 13 Luty 2009, 22:51:21 »
a mi wsykakuje że jest to kompatybilen w windows xp i lipa nic dalej nie idzie ;/

Offline TonyM

• 471
  • Que te pasa man?
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Luty 2009, 22:56:54 »
to może daj zgodność z XP i zainstaluj jako administrator (Run as administrator)

« Odpowiedź #4 dnia: 18 Luty 2009, 23:10:14 »
Aby nie zakładać nowego tematu piszę tutaj. Jak pewnie już zauważyliście do pobrania są już nowe sterowniki do kart graficznych nvidia oznaczone numerem 182.06. Piszę to ponieważ zainstalowałem je u siebie (GF 7600GT) - wersję dla Visty oczywiście i zauważyłem spory wzrost wydajności. Na razie sprawdziłe to na 2 grach RBR i Fallout 3. W obu przypadkach wzrost wydajności jest zauważalny. Na poprzednich sterownikach 181.22 miałem dziwne przycinki zwłaszcza w RBR (przy ok. 60 FPS obraz zachowywał się jak by było ok. 20). Fallout też nie chodził zbyt dobrze, a teraz przycinki zniknęły, a w Falloucie mogę grać na ustawieniach średnich przy akceptowalnej płynności. Tak więc polecam, jeżeli ktoś się wahał to nie ma obaw. W Windows 7 sprawują się bardzo dobrze. ;D