ME to PraPraPraWnuk, (
Jego najnowszy prawnuk (Win 2-syn Win 3- wnuk Win 95 - prawnuk, Win 98 - praprawnuk, Win me - prapraprawnuk). Morze napisali że 9x to prawnuk, ale 95, 98 i me to osobne systemy.
Nie, nie... Win Me można raczej porównać do najmłodszego syna win 3. Różnice pomiędzy win 95, 98 i Me są bardzo małostkowe, nie ma w nich żadnych większych unowocześnień w stylu NT 4.0 i Win2000.
poczekać wiadomo ze warto ale osobiście nieco się zawiodłem bo wolałbym service do visty i czekać dluzej na coś nowego niż musieć po roku kupić nowy system który może się niewiele różnic. No i oby nie było z win7 i minwin tak jak WinFS - dużo gadania prze kupę czasu i cięte mamy od roku a o winfs ani widu...zobaczymy co nam tam wujek Bill przygotuje
Tak na marginesie to wujek Bill już nie pracuje w MS.
Wiem wiem
ale nie wierze ze nie macza paluchow w tym co robi MS
to chyba tak jak putin ktory tez niby nie jest prezydentem, a kazdy wie kto tak naprawde w rosji rzadzi hehe
no ale moge sie mylic oczywiscie
@matrix : systemy Win 95, 98 i Me to systemy z jednej rodziny - osobnej i majacej niewiele wspolnego z systemami 2000, xp, vista czy stary nt workstation - te drugie oparte sa na technologii NT - inny kernel, inny system plikow, blebleble
a to ze nie mozna bylo aktualizowac wynikalo sam wiesz z czego ($$$), bo napewno nie z braku takiej mozliwosci