TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

[Problem]Aktualizacja systemu + sterowniki drukarki.

[Problem]Aktualizacja systemu + sterowniki drukarki.
« dnia: 28 Luty 2009, 12:17:11 »
Zainstalowałem siódemkę i jak na razie jestem zadowolony.

Teraz pytanie - Jakie aktualizacje mam zainstalować? zainstalowalem tylko system, winde 7 7022..
Czytałem, że jakieś trzeba, ale niektóre na 7022 nie działają, inne tak... i szczerze to już sam nie wiem, które wybrać...

Nie chcą się też zainstalować sterowniki od drukarki (HP PSC 1410), Bląd - nie obslugiwany system.. czyli musze sciągać od visty?

P.S. Wiem, że mam swój temat w dziale ogólne, ale przeobraził się w temat zbiorowy i raczej juz tam odpowiedzi nie dostanę... Proszę więc tego nie zamykać ;)

Offline gregor_y

• 1313
  • Ten użytkownik jest zabanowany na zawsze
Odp: [Problem]Aktualizacja systemu + sterowniki drukarki.
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Luty 2009, 15:20:39 »
Auktualizacje wszystkie installuj to chyba oczywiste...ja jade na wersji 7022 i jest lepsza niż 7000...

Drukarka tak od Visty ja mam PSC 1510 i 7 sam zainstalował poprawnie...

« Odpowiedź #2 dnia: 28 Luty 2009, 17:57:36 »
Auktualizacje wszystkie installuj to chyba oczywiste...ja jade na wersji 7022 i jest lepsza niż 7000...

Drukarka tak od Visty ja mam PSC 1510 i 7 sam zainstalował poprawnie...

Ściągnąlem stery ze strony hp od visty i.. nadal lipa ;/ ten sam błąd... co zrobić?

Offline gregor_y

• 1313
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Luty 2009, 18:12:52 »
Ściągnąlem stery ze strony hp od visty i.. nadal lipa ;/ ten sam błąd... co zrobić?

Uuu...nie wiem...

« Odpowiedź #4 dnia: 28 Luty 2009, 21:01:40 »
Dobra, działa... Kliknąłem prawym na instalke -> properties i ustawiłem kompatybilność na viste... Wszystko ok ;)

A teraz co z tymi aktualizacjami / patchami.... Mam to instalować? a jak tak to jakie? Może ktoś podać linka ;)?

Gdzieś wyczytałem, że musze zainstalować to:
http://www.centrumxp.pl/Uaktualnienia/8844,Aktualizacja_dla_Windows_7_Beta.aspx

Ale to niby do builda 7000, wiec na 7022 też muszę to instalować?

Wole nie ryzykować, więc dlatego pytam.

Offline gregor_y

• 1313
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Luty 2009, 22:02:53 »
Odpal tylko Windows Update co ci wyskoczy to zainstaluj nic na siłe żadnych auktualizacji nie dawaj...ja mam build 7022 działa pieknie...

« Odpowiedź #6 dnia: 06 Marzec 2009, 23:24:54 »
Zainstalowałem siódemkę i jak na razie jestem zadowolony.

Ja z 7022 musiałem zrezygnować i wrócić do 7000. 7022 ma ulepszenia graficzne, ale u mnie na laptopie HP dv6215ea nie chciał się zainstalować Norton Internet Security 2009 a na karcie SD sanDisk Extreme III nie chciał się uruchomić ReadyBoost (w ogóle nie było tej opcji, w buildzie 7000 nie ma z tym problemu).
Pozdrawiam
Paweł Nyczaj

ASUS K52JC
Windows 7 Home Premium PL 6.1 Build 7601 SP1