Juz pracuje 24h i moge powiedziec ze wszystko gites pieknie. Mimo ze lapka super nie mam (Athlon64 X2 1.9ghz, 2GB ram, Ati Radeon HD3200) to wszystkie "bajery" chyba mam wlaczone i system chodzi naprawde szybko. Nie rozumiem jednak polityki z zarzadzaniem pamiecia RAM - tuz po wlaczeniu kompa "gadget" mi pokazuje zuzycie ramu na poziomie 45-55%, natomiast po wylaczeniu jakiejkolwiek gry mam 25-30%... i o co kaman. jednym z wiekszych malkamentow procz ramu jest jeszcze brak mozliwosci zainstalowania Ati Tools, na ktorych "sie wychowalem"
szkoda ze tune-up tez nagle nie moze optymalizowac ramu (mimo ze reszta dziala) i po prostu nagle ta opcja zniknela z menu.
znacie jakies sposoby na optymalizacje ram w tym systemie? bo efekty mi sie na tyle spodobaly ze troche zal mi byloby je wylaczac...
co do gier to zauwazylem ze jakosc jest nieporownywalnie lepsza, wszystko znacznie gladziej chodzi (np burnout paradise chodzi mi ladnie przy 1280x800) tyle ze pojawil sie problem wczytywania ramow (jak to nazwac inny rodzaj przycinki niz od karty czy o procka).
z gory dzieki za pomoc oraz mam nadzieje ze jakos sie przyczyniam pozytywnie :]