lukas_gab obudziwszy się pewnego zimowego ,aczkolwiek pogodnego poranka poczuł nieodpratą woń towarzyszącą nadchodzeniu najbliższej chęci zmiany w swym życiu . Otworzywszy oczęta i je dokladnie przecierając wyjrzał poza okno by upewnic się czy śnieg jeszcze tam jest - czego się spodziewał - wszem i wobec , jak jego i tak już nieudolny wzrok mógł dostrzec biało biało biało - więc ta rzecz która winna była być zmieniona - z pewnośią nie była pora roku . Nic z tego , lukas_gab nie poddał się i dziarsko począł szukac przyczyny swojego iścnie niecodziennego stanu - przeciez rzadko zdarza się taki nie pokój w duszy . Kolejno swe kroki siekorwał ku drewnianej tabliczce , jaką okazał sie kalendarz - jak przepuszczał , owego dnia nie było dnia wypłaty , tak więc co takiego powodowało u niego jaskółczy niepokój ? Nie nazywal by się lukas_gab jak by tego nie sprawdził .... Plądrująć domostwo wszeż i wzdłóż przez wszystkie piętra nie napotkal żadnej rzeczy którea mogła by sugerowac wspomnianą zmianę . Cóż takiego poczac ? Po krótkim acz skutecznym szantażu rodziny i tak nic nie wskórał , więc zapakował plecaczek po brzegi ciastkami , kawa i piwem i wyruszyl tym razem w rzeczywistość wirtualną . Pewne znudzenie rzucilo mu się pod kursoerm i jakas osowialość przycisku start ... no nic nie mogac się pozbierac postanowił powrócić do korzeni i tak oto włączył pokemon red . Po chwili zoriętował się że jego ukochany pokemone -zelzebuba zniknął . Z płaczem w oczach skierował swe kroki ku googlą . Po krótkim czasie jednak trafił na stronę która odmieniła jego życie . Okazało się ze zelzebuba uzyskawszy nieco wolności zadomowiła się na tej stronce , a jakże to ja mogłem postapić inaczej - też tutaj się ostałem , instalując zarazem windows 7 . I tak to oto męczę was moją obecnością , jak i odzyskałem zelzebube do mojej kolekcji , jednkaże on cały czas mysli ze posiada wciaż względną wolność i próbuje pokazac swoją pozycję - od czasu do czasu moderując ludzią ich i tak dostatecznie zadbane ogródki ;p
P.S. Nie znałem ziebala zanim nie przyszedłem na forum - napisałem tak bo pasowało mi do opowiadania i jest zabawne i jestem pod wpływem alc. - z tego samego powodu przepraszam za orty i literówki ;p