TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

vLite a Windows 7

Odp: vLite a Windows 7
« Odpowiedź #15 dnia: 23 Maj 2009, 18:05:11 »
A ja mam pytanie związane co do samego "gotowego" obrazu płyty. Tam pisze, że jest dla wersji x64. Czy mogę z powodzeniem użyć go do wersji x86 ???
tak, ja to tym sposobem robiłem właśnie 32 bity ;) a co do tego gdzie skopiować pliki i gdzie ma się obraz utworzyć to wystarczy z edytować plik :)

A czy da sie tym vlite w jakis sposob zintegorwac spolszczenie? Jak by sie dalo to bym zrobil taka wersje 7 chetnie
hmm, ostatnio jak próbowałem to mi to nie wychodziło, ale to dlatego że chciałem wrzucić spolszczenie od 7077 do 7100, więc nic dziwnego. teraz mając oficjalny LP do danej wersji to myślę że by dało radę je wmontować w obraz.

« Odpowiedź #16 dnia: 23 Maj 2009, 18:49:56 »
No to bede probowal. I mowisz zeby iso nie robic przez vlite tylko tym sposobem ze strony. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Niestety nic z tego. Vlite nie moze zintegrowac pl packa. Wywala blad brak wybranych skladnikow czy cos takiego a szkoda. Trzeba poczekac na jakis 7lite albo cos ale to sie nie pojawi wczesniej niz po finalnej wersji windows 7
« Ostatnia zmiana: 23 Maj 2009, 19:26:06 wysłana przez kowalmisiek »

« Odpowiedź #17 dnia: 23 Maj 2009, 20:04:38 »
dziwne, mi integrowało LP, ale jako że był niekompatybilny (z innej wersji) to przy instalacji OS-a nie dało rady go wybrać.