TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

język polski w professional

język polski w professional
« dnia: 14 Luty 2010, 18:26:41 »
Zainstalowałem sobie dzisiaj windowsa 7 professional (x86), został on ściągnięty z MSDNa (jako student politechniki mam dostęp za free).
Windowsa sciągał moj brat (on woli wersje w ang.), a ja stwierdzilem, że nie będe musiał od nowa ściągać całego windowsa, tylko spiszę sobie swój CD-key, zainstaluje wersję ang i zmienię język w update (tak jak to bylo możliwe w wersji RC). No i tutaj napotkałem na problem, bo tylko w ultimate takie cos idzie zrobić.

Znalazłem ów artykuł na tym forum: http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,1407.0.html ale problem mam z tym, że nie wiem ściągnąć ten plik z językiem polskim (w tym artykule nie działa odnośnik [2]).

Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
Pozdrawiam.

Offline KilKr

• 274
Odp: język polski w professional
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Luty 2010, 22:00:16 »
Zerknij na PW ;)

« Odpowiedź #2 dnia: 23 Luty 2010, 19:36:02 »
Mam ten sam problem. W artykule nie działa odnośnik [2] bez którego nic przecież nie da się zrobić...

Poza tym zastanawiam się czy to jest w ogóle aktualne? Ostatnia modyfikacja w październiku... I nikt do tej pory nie zauważył i nie poprawił tego nie działającego odnośnika? -_-

W jakimś trochę nowszym temacie przeczytałem, że ktoś poleca Vistalizatora. On robi to samo co w tym temacie tylko zautomatyzowane czy też jest to w ogóle jakiś inny sposób? Która metoda jest lepsza?

« Odpowiedź #3 dnia: 23 Luty 2010, 20:16:23 »
W wersji professional jezyk instaluje sie poprzez konsole z pliku cab,a nie poprzez wu.Lepszy sposob z konsola,trzeba tylko w necie znalezc paczke cab z polskim jezykiem