TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Zwirzowy przegląd progamów działających pod Windows 7 Beta [UPDATE 23-01-2009]

Myślę, że komuś się przyda ten temat. Na czas obecny jestem w stanie potwierdzić działanie następujących programów i gier:
Programy:
- Gadu - Gadu
- Microsoft Office 2007 Enterpirse
- Creative WebCam Center

gry:
- Prince of Persia: Piaski Czasu
- Company of Heros: Kompania Braci

Sterowniki i urządzenia
- ATI (8-12_vista32_dd_72275) pod system Windows Vista 32 bity instalują się bezproblemu i działają
- Realteak AC`97 -> należy pobrać stery z Windows Update przez menedżer urządzeń.
- Kamera Creative WebCAM Vista! - automatyczna instalacja po podłączeniu
- HP Deskjet F4180 - Automatyczna instalacaja po podłączeniu

NIE DZIAŁAJĄ
Programy:

Gry:
- Wiedźmin -> u mnie wystąpił problem z zainstalowaniem jakiegoś TAGES driver. Błąd o oznaczeniu 1275. Jeżeli ktoś przeszedł przez to i udało mu się uruchomić proszę o jakąś wskazówkę. TAGES wymaga działa jako administrator. Uruchamiam to jako admin i tak wyskakuje błąd. Dokładnie brzmi on "Unable to procced (error 1275)".

Sterowniki:
Creative SoundBlaster Live! 5.1

Temat będę udostępniał za każdym razem jak program bądź gra którą zainstaluje zadziała na Windows 7 Beta 1 bez łatki. Zauważyłem także, że PoP uruchomił się znacząco szybciej i o wiele lepiej działa na becie Windows 7 niż na Viście. Potwierdzenie dam dopiero jak na Viście instalne nowe sterowniki do grafki
« Ostatnia zmiana: 23 Styczeń 2009, 12:18:53 wysłana przez Zwirzok »
zapraszam na MSN -> forzafan.szoka3@gmail.com
Jak jestem na MSN to siedzie na Windows 7 i kombinuje przy nim :)

koncepcja słuszna, temat zdublowany.

ziebal

Zamykam. Taki temat już istnieje na forum.

http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,300.90.html
« Ostatnia zmiana: 27 Styczeń 2009, 18:04:38 wysłana przez michau »