TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Mozilla Firefox - problem z logowaniem

Mozilla Firefox - problem z logowaniem
« dnia: 14 Maj 2009, 21:57:30 »
 Zainstalowałem Mozillę Firefox v3.0.10. Wszystko funkcjonuje bez zarzutu z małym wyjątkiem. Otóż nie mogę zalogować się na żadną ze stron wymagających logowania. Bez problemów loguję się za pomocą Internet Explorer. Wyłączałem antywirusa (KIS dla Windows 7) oraz zaporę (systemową) ale bez rezultatu. Zmarnowałem już mnóstwo czasu. Może ktoś wie gdzie tkwi błąd.  Mój system to:Windows 7 RC 7100.0.090421-1700_x86fre_client_en-us_retail_ultimate - grc 1culfrer_en_dvd + spolszczenie sCooBy^'ego.

Offline qwer

• 104
Odp: Mozilla Firefox - problem z logowaniem
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Maj 2009, 22:29:14 »
zobacz czy niemasz wylaczonych cooki i czy nie masz przypadkiem zle ustawionego szyfrowania... najlepiej wejdz w c/users/twoj user/(w opcjach folderow zaznacz pokazywanie ukrytych)app data i tam masz foldery local local low i roaming... i powywalaj z nich fioldery mozilla odinstaluj mozille i zainstaluj jeszcze raz
Chcesz kupic kompa/ lapka?? ZGLOS SIE

GG:2889405 Tlen:meserak@o2.pl

Odp: Mozilla Firefox - problem z logowaniem
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Maj 2009, 23:45:36 »
Postąpiłem według wskazówki dot. odinstalowania. Pomogło. Wielkie dzięki. Nie wiem co się stało. Tą przeglądarkę instalowałem już kilkadziesiąt razy na XP-eku i nigdy nie miałem żadnych problemów. Ale to już nie istotne. Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam.