Witam
Mam laptopa Toshiba M45 i sterowniki do niego ale tylko na win xp.
Niestety nie chca sie zainstalowac na win7, a przez to nie moge zmieniac jasnosci ekranu, uzywac klawiszy specjalnych, wylaczyc touchpada, zmienic ilosc przydzielonej pamieci karcie graficznej,...
Czy mozna jakos zmusic system zeby nie wywalal bledu podczas ich instalacji? A moze da sie niektore z tych rzeczy(np zmiana jasnosci lcd) zrobic z poziomu windowsa lub w jakikolwiek inny sposob?
Kolejne pytanie: Wybralem sposob wyswietlania w explorerze "details". Jak zrobic zeby wszystkie kolumny dopasowywaly sie zawsze do szerokosci? Wybranie opcji "Size all columns to fit" dziala jednokrotnie i trzeba to robic znowu jak sie przejdzie do innej sciezki
Jak zrobic zeby preview pannel pokazywal sie zawsze, ale nie w Moj komputer?
Co zrobic zeby odtwarzaly mi sie filmy w media playerze, teraz wyskakuje blad ze zawiesil sie sterownik ekranu or smth i musial zostac zresetowany. W innych programach ok.
Co daje ocenianie muzyki z poziomu explorera? Zapisuje oceny do tagow? Jaki program bedzie pozniej to widział?
Czy jest mozliwosc zeby 2 zaszyfrowane na takie samo haslo dyski odblokowac wpisujac haslo tylko raz a nie dla kazdego oddzielnie?
Jak przebiega szyfrowanie partycji systemowej? Czy mozna zrobic tak ze podaje haslo do partycji systemowej przy starcie systemu a potem automatycznie odblokowuja mi sie inne dyski podlaczone do komputera?
Mozna miec zaszyfrowana partycje systemowa win7 oraz doinstalowac winxp rownolegle jako drugi system?
Pozdrawiam