TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Przeskakiwanie kursora w tekście

Offline Lufa

Przeskakiwanie kursora w tekście
« dnia: 25 Styczeń 2011, 20:47:48 »
Witam.
Od momentu ostatniego formatu i postawieniu Windowsa 7 mam problem podczas pisania tekstu na różnych forach, na Naszej Klasie itp, w Wordzie jest to samo. Otóż samoistnie co jakiś czas kursor z końca tekstu przeskakuje mi na tekst już w pisany i robi się kicha, bo w napisany tekst wkleja się nowy, do póki się nie zorientuję że przeskoczył kursor i wtedy muszę korygować, co jest bardzo uciążliwe. Co to za cholerstwo? Mam Windowsa 7 Enterprise 64 Bit. Działam już na nim jakiś rok, ale takie rzeczy dzieją się od ostatniego czasu od kiedy postawiłem system.
Pomocy!

Gosc

Odp: Przeskakiwanie kursora w tekście
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Styczeń 2011, 21:05:22 »
Hmm, dziwne.
Zrób skan antywirusem i  Malwarebytes Anti-Malware.

Offline Lufa

« Odpowiedź #2 dnia: 27 Styczeń 2011, 02:41:31 »
Kicha, przeskanowałem Nodem i Ad-Awarem, nic nie znalazło i dalej jest to samo...

Offline kamiton

• 1287
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Styczeń 2011, 09:19:03 »
a z klawiaturą wszystko w porządku? - jak masz zapasową to sprawdz czy to samo sie dzieje na drugiej

Offline Lufa

« Odpowiedź #4 dnia: 27 Styczeń 2011, 15:22:15 »
No nie mam zapasowej bo to laptop. Ale to by nie był za duży zbieg okoliczności że klawiatura się popsuła przy stawianiu systemu?

Offline kamiton

• 1287
« Odpowiedź #5 dnia: 27 Styczeń 2011, 16:51:28 »
a sterowniki masz jakie od pointera zainstalowane ? odpowiednie ?

Offline Lufa

« Odpowiedź #6 dnia: 27 Styczeń 2011, 18:13:59 »
Nie no, nie instalowałem żadnych sterowników ???. A co powinienem zainstalować? W menagerze urządzeń niby wszystko jest poinstalowane...

Offline kamiton

• 1287
« Odpowiedź #7 dnia: 27 Styczeń 2011, 19:09:36 »
podaj co to za laptop

Offline Lufa

« Odpowiedź #8 dnia: 27 Styczeń 2011, 19:22:08 »
Acer aspire 5737Z

Offline kamiton

• 1287