TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

problem z eksploratorem windows

problem z eksploratorem windows
« dnia: 16 Styczeń 2011, 19:35:18 »
Siema. Mam problem z eksploratorem, gdy węjde w folder gdzie mam pliki(filmy, gry) pobierane przez torrenta to mi wyskakuje takie okno
wyskakiwało też z innymi bibliotekami .dll taką jak MSVCR80.dll ale pobrałem z neta ją i wrzucilem.. to teraz narazie nie wyskakiwal blad z ta biblioteką tylko z divix[..].dll a w necie nie ma takiej biblioteki do pobrania;/ nie wiem dlaczego tak się dzieje..
Proszę o jak najszybszą pomoc.

Odp: problem z eksploratorem windows
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Styczeń 2011, 20:07:49 »
A masz jakieś kodeki doinstalowane? Usuń je i sprawdź czy pomogło.

« Odpowiedź #2 dnia: 17 Styczeń 2011, 13:09:01 »
kodeki mam ffdshov real'a i od sharka pod 7 najnowsza wersje..

« Odpowiedź #3 dnia: 17 Styczeń 2011, 13:20:30 »
To je usuń i zobacz czy dalej masz problem.

« Odpowiedź #4 dnia: 17 Styczeń 2011, 13:36:19 »
odinstalowałem i narazie niby nie ma problemu.. ale niektóre filmy nie będą działać ;( i co dalej zainstalować je na nowo i wszystko będzie ok ?

« Odpowiedź #5 dnia: 17 Styczeń 2011, 16:46:59 »
zainstalowalem na nowo kodeki od sharka najnowsza wersja "windows7_codecs_ver 2.7.3" i jest ten sam błąd.. to wina tych kodeków pewnie.. ma ktoś podobny problem z tymi kodekami?
P.S Jakie polecacie kodeki pod 7 ? ktore najlepsze ?

« Odpowiedź #6 dnia: 17 Styczeń 2011, 17:32:04 »
Zainstaluj starszą wersje tych od sharka ja mam Win7codecs_v272 i jest ok.

« Odpowiedź #7 dnia: 25 Styczeń 2011, 17:53:15 »
mógł byś je gdzieś wrzucić bo w google pewnie że są ale wiadomo czy ktoś w nich nic tam nie grzebal..

« Odpowiedź #8 dnia: 25 Styczeń 2011, 20:32:27 »
Spróbuj przeczyścić rejestr windows ccleanerem po odinstalowaniu wersji 2.7.3 i zainstalować je jeszcze raz.

« Odpowiedź #9 dnia: 27 Styczeń 2011, 20:05:16 »
odinstalowalem wyczyscilem rejestr i dalej to samo.. :( macie jakies inne pomysly oprocz formata ? albo jakies inne kodeki co zawieraja wszystko co kodeki od Shark'a hmm.. ?

Offline kamiton

• 1287
« Odpowiedź #10 dnia: 27 Styczeń 2011, 22:40:34 »
odinstaluj kodeki od sharka - zainstaluj sobie km player i do tego realalternative - przy instalacji odchacz jedynie media player classic   - i wszystkiem filmy bedą ci smigały a kłopoty znikną

« Odpowiedź #11 dnia: 27 Styczeń 2011, 23:31:36 »
Zainstaluj K-lite codec pack ;)