TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Worms 2d i Windows Seven

Worms 2d i Windows Seven
« dnia: 14 Kwiecień 2009, 14:28:07 »
Witam! Czy jest możliwość zagrania w jakiekolwiek Wormsy 2d na win7? Instalowałem Armageddony i niestety nie działają (wszystkie update'y i patch'e nie działają tak jak powinny). Jest jakiś sposób na to?
Proszę o odpowiedź.
Jah Bless!

Offline michau

• 3974
Odp: Worms 2d i Windows Seven
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Kwiecień 2009, 08:38:20 »
Uruchamiaj z trybem kompatybilności do XP i jako Administrator.

Offline qwer

• 104
« Odpowiedź #2 dnia: 26 Kwiecień 2009, 20:44:33 »
rada dobra ale nie u kazdego skutkuje... czesto w trybie zgodnosci trzeba zafajkowac tam all i i tak sie robic beda bugi grafiki wlasnie oto chodzi ze jest z tym problem bo ostantio chcielismy lanowke zrobic i na 2 kompach z 7 przy tych samych ustawieniach zgodnosci byly rozne efekty
Chcesz kupic kompa/ lapka?? ZGLOS SIE

GG:2889405 Tlen:meserak@o2.pl

« Odpowiedź #3 dnia: 28 Maj 2009, 14:04:33 »
rada dobra ale nie u kazdego skutkuje... czesto w trybie zgodnosci trzeba zafajkowac tam all i i tak sie robic beda bugi grafiki wlasnie oto chodzi ze jest z tym problem bo ostantio chcielismy lanowke zrobic i na 2 kompach z 7 przy tych samych ustawieniach zgodnosci byly rozne efekty

Dzieki stary u mnie to działa bo mialem bugi grafiki w Worms World Party i nie szlo grac na wormnecie :D a teraz wszystko smiga ladna graficzka nie ma zlych kolorów superr :D

sorki za odswierzenie tematu ale musze potwierdzic to ze u mnie to działa :)

Jednak nie działa :( działało ale przy pierwszym uruchomieniu ze zgodnością i tymi innym a teraz jak uruchamiam to dalej mam bugi grafiki wie ktoś co z tym zrobić :(:( ???
« Ostatnia zmiana: 01 Czerwiec 2009, 19:27:16 wysłana przez michau »
Intel Core2 Duo E8400 3.0 Ghz; Asus P5Q PRO; A-DATA 4 GB RAM DDR2 800 Mhz;  Radeon HD 4850 IceQ 4 HIS 512 Mb; Enermax 626 W modu 82+; Antec Three Hundred Gamer