Kurde slepy jestem Dzieki wielkie. Siostra do mnie z dzieckiem przyjechala i sie wyspac nieda Moze dlatego nie widzialem tego x. Juz jest ok. Jeszcze raz wielkie dzieki Wojtek. PS Czy tak trzeba robic po kolei z wszystkimi wersjami zeby spolszczyc wszystkie wersje?
Nie ma sprawy, to zauważył Theo, a nie ja
Tak, niestety trzeba tak zrobić ze wszystkimi wersjami - i ta zabawa zajmuje nieco czasu.
Dla pocieszenia dodam, że integracja z dodatkami Service Pack jest jeszcze gorsza - też powtarzasz te same czynności na każdym obrazie, ale tracisz w ten sposób cały dzień (4-5 razy trzeba instalować system i bawić się jeszcze kilkoma innymi rzeczami
).
czy te lipy z BLOGa to sa lipy oryginalne z Ms do ostatecznej wersji RTM ? Czy mozna je bedzie kiedys legalnie uzyc do wersji sklepowej ktora sie zakupi np w jezyki angielskim ?
Nie wiem czy są oryginalne - ja używam świeżutko zainstalowanej wersji RC 7100 i nie będę instalował RTM aż do momentu zakupu, więc nie bawiłem się w integrację języka z RTMem.
Pakietów językowych użyć można legalnie w wersjach Ultimate i Enterprise (chyba, że coś się zmieni - ale w to wątpię).