TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Windows 7 nie widzi jednej partycji

Windows 7 nie widzi jednej partycji
« dnia: 08 Maj 2009, 09:53:13 »
Na początku chiałbym wszystkich powitać :) Od dziś stałem się szczęsliwym posiadaczem Windows 7 :)

Ale teraz do rzeczy. Poprzednio miałem zainstalowanego XP dzisiaj postanowiłem przejść na windows 7 i wszystko ładnie pięknie działa tylko mam jeden problem. Od zawsze miałem dwie partycje jedna na której jest Windows a druga na której przechowuje ważne dla mnie rzeczy. Zainstalowałem Windows 7 na partycji którą zawsze używałem do systemu a drugą partycje pozostawiłem nie ruszoną. Mam taki problem że w systemie nie wydać tej partycji którą zostawiłem nie ruszoną. W Mój komputer widze tylko partycje na której jest system. Wie ktoś co musze zmienić zeby widzieć równiez tą drugą partycje?

Offline michau

• 3974
Odp: Windows 7 nie widzi jednej partycji
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Maj 2009, 09:58:17 »
Pokaż screena z Panelu Zarządzania Dyskami. Może nie masz po prostu literki przy partycji.

Offline d.l

• *
  • 46
  • Windows 7 x86 RTM
« Odpowiedź #2 dnia: 08 Maj 2009, 10:00:31 »
Witaj Tommii
Wejdz w Panel sterowania->System i Zabezpieczenia->narzedzia administracyjne->Zarządzanie komputerem->Magazyn->Zarządzanie dyskami

I sprawdz czy masz tam obydwie partycje, moze poprostu trzeba jej nadać litere dysku :)

P.S Michau uprzedziłeś mnie :)

« Odpowiedź #3 dnia: 08 Maj 2009, 10:08:38 »
Dzięki Panowie działa.

Pozdrawiam.