TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Win7 a wydajność w grach

Odp: Win7 a wydajność w grach
« Odpowiedź #30 dnia: 05 Czerwiec 2009, 13:53:29 »
hejka mam pytanie- zainstalowalem sobie po przejsciu na win7 nwn 2 z dodatkiem storm of zehir, gdfy go odpalam to wyskakuje mi error ze nie wykrywa mi karty graficznej z akceleracja 3D, mam Radeona 1600xPro, 3 giga ramu. Sterowniki do karty mam te domyslnie zainstalowane od win 7, zainstalowalme sterowniki tez ze strony ATI ale nie przy instalacji sterownika ekranu ATI wyskakuje mi niepowodzenie. Ma ktoś z was na to jakąś rade?

Odp: Win7 a wydajność w grach
« Odpowiedź #31 dnia: 05 Czerwiec 2009, 15:17:01 »
hejka mam pytanie- zainstalowalem sobie po przejsciu na win7 nwn 2 z dodatkiem storm of zehir, gdfy go odpalam to wyskakuje mi error ze nie wykrywa mi karty graficznej z akceleracja 3D, mam Radeona 1600xPro, 3 giga ramu. Sterowniki do karty mam te domyslnie zainstalowane od win 7, zainstalowalme sterowniki tez ze strony ATI ale nie przy instalacji sterownika ekranu ATI wyskakuje mi niepowodzenie. Ma ktoś z was na to jakąś rade?

ATI zakonczylo wsparcie dla tej karty na sterach w wersji 9.3

Podaj mi na pw wesje systemu x64 czy x86 dam ci linka do sterow 9.2 ktorych urzywam.