TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

zawieszanie się w7 (wszystkie wersje)

zawieszanie się w7 (wszystkie wersje)
« dnia: 06 Czerwiec 2009, 18:23:07 »
Witam
Miałem zainstalowanych parę wersji 7 i w każdej mam taki sam problem a mianowicie kiedy najeżdżam myszką na jakąś ikonę lub plik i naciskam prawy przycisk eksplorator zawiesza się (cały czas myśli, nie ma komunikatów o błędach) pomaga tylko "zabicie" explorera i ponowne jego uruchomienie. Z czego może wynikać ? (sprzęt mam dość stary)

Odp: zawieszanie się w7 (wszystkie wersje)
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Czerwiec 2009, 21:56:15 »
spróbuj zainstalować na innym dysk twardym lub wgrać nowe stary do płyty głównej, choć to raczej będzie niemożliwe,

masz dysk sata czy ata?

Odp: zawieszanie się w7 (wszystkie wersje)
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Czerwiec 2009, 12:49:12 »
mam tylko jeden dysk ATA i wydaje się on sprawny (parametry SMART są Ok), sterowniki w7 wgrał automatycznie, tego typu zawieszenie nie dzieje się zawsze, może jakiś 1 na 20 prób.