TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problemy z językiem - nie mogę zainstalować polskiego - 7201 32 bit.

Dzień dobry;
właśnie zainstalowałem najnowsze dziecko M$, aktywowałem, zgodnie z info w sieci przez Windows Update próbuję dociągnąć język polski, ale nigdzie nie ma opcji "optional updates" ani "language pack"... A co ciekawe w dxdiag wyświetla "Language: polski", brzmi to paradoksalnie  ???
Jak i skąd dociągnąć język polski ? Do tego sa jesycye problemy z klawiatura  >:(  Wersja 7201 32 bit.
« Ostatnia zmiana: 11 Czerwiec 2009, 18:52:41 wysłana przez michau »

Offline matys1

• 275
Odp: Problemy z językiem - nie mogę zainstalować polskiego.
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Czerwiec 2009, 16:10:23 »
Do tej wersji nie ma jeszcze lip-ow.

« Odpowiedź #2 dnia: 08 Czerwiec 2009, 16:19:51 »
Ooo, nie wiedziałem  :-X
A może wiesz kiedy będą? Jak "naprawić" klawiaturę?
I jest jeszcze jeden problem, i to dość poważny: całkowity brak dźwięku, co prawda to szajsowaty Realtek, no ale jednak nowy system powinien wykryć... Spróbuję ściągnąć stery, wtedy zobaczymy  ;)

Offline matys1

• 275
« Odpowiedź #3 dnia: 08 Czerwiec 2009, 16:29:16 »
A może wiesz kiedy będą?
Mialy byc pare dni temu ale turek sie ociaga, moze na dniach.
Jak "naprawić" klawiaturę?
Nie kaman
I jest jeszcze jeden problem, i to dość poważny: całkowity brak dźwięku, co prawda to szajsowaty Realtek, no ale jednak nowy system powinien wykryć... Spróbuję ściągnąć stery, wtedy zobaczymy  ;)
Hmm czyzby taki sam problem co moj kumpel mial... Stery sie zainstalowaly windosowskie i dzwieku nie ma? Czy wogole brak sterow? Najnowsze to 2.26

« Odpowiedź #4 dnia: 08 Czerwiec 2009, 16:36:37 »
System w ogóle nie wykrył karty. Została tylko minutka do końca ściągania sterów  ;D
Gdzie są opcje dotyczące Aero? Czy można tu zrobić "gumowe okienka" i inne efekty? Coś a la Compiz-Fusion z Ubuntu?