TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problem z gothicem 3

Offline B4rt

Problem z gothicem 3
« dnia: 12 Czerwiec 2009, 21:18:26 »
Witam !  

Mam kolejny problem z windowsem 7 , a więc do rzeczy gram w gothica 3 na max ustawieniach path 1.71 ale gdy gram nie wyświetlają mi sie cienie chociarz mam ustawnione na wysoką jakośc gdy wylącze cienie to FPS mi wzrasta. Nie wiem oco chodzi , ten sam problem jest z dodatkiem do gothica 3 mam wszystko ustawione na max ale cieni mi nie wyświetla , a jak mam wlączone cienie to ludzie się świecą raz są jaśniejsi a raz ciemniejsi , moze to problem ze sterownikami... mam catalyst 9.5 wracając jescze do dodatku do gothica nie moge ustawić depf of field ustawiam na wlączone potem wyskakuje mi okienko ze trzeba wylaczyc gre by ustawienia sie zapisały po wznowieniu gry dalej mam depf of field na wyłaczonym  
« Ostatnia zmiana: 19 Czerwiec 2009, 16:27:40 wysłana przez Mirahz »

Odp: Problem z gothicem 3;/
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Czerwiec 2009, 09:28:59 »
Jaka karta graficzna i jakie sterowniki? Zwykłe czy beta?

Offline B4rt

Odp: Problem z gothicem 3;/
« Odpowiedź #2 dnia: 13 Czerwiec 2009, 09:44:02 »
Wszystko widnieje w podpisie ;p sterowniki chyba beta pod win7 , sprubuje od visty moze pomoże

sterowniki sciagnołem ze strony ati :
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-32bit

nie wiem czy beta czy juz zwykle są
« Ostatnia zmiana: 13 Czerwiec 2009, 09:56:10 wysłana przez B4rt »