Witam Panie Łukaszu.
Bardzo jestem zadowlony z pana wypowiedzie jest jednak małe ale.
Dołączając Windwos Seven, Państwo robią promocję premuneraty.Znaczy to że Państwo ten system sprzedają.
Rozumiem że czytelnicy prosili o to lecz zamiast zachęcac do prenumeraty kusząc nowym systemem,powinni państwo opracować naprawdę dobrą kampanie reklamową, i zaproponować coś co się nie będzie kojarzyło ze sprzedażą darmowego (choć tylko przez rok) systemu operacyjnego.
Ja nie jestem młokosem i wiek nastolatka mam za sobą kilkanaście lat temu:)
,lecz nie kupiłbym czasopisma dla systemu operacyjnego ogólnie dostępnego.Kupuje czasopismo dla jego treści i informacji.
Obecnie w Polsce nie kupuję gazet komputerowych ,gdyż dla mnie nie mam tam żadnych wartościowych informacji .Dla przeciętnego (przepraszam nie zamierzam nikogo urazić ) kowalskiego być może są tam informacje i jest zadowolony .lecz również rozumiem iż nie ma gazety uniwersalnej.
Zaś informtyką binarną niewiele osób się zajmuje
Fatk że pierwszy raz siedzę więcej na windows seven x64 niż moim Linuxie może świadczyć że naprawdę doceniłem pracę nad tym systemem.
Pierwszy raz pracuje na Windows z aplikacjami ,które są mi potrzebne (nawet dos) bez żadnych większych problemów.
Co do legalności takiego systemu w firmie odsyłam do ordynacji podatkowej i proszę sobie ją dokładnie przeczytać.
System operacyjny można legalnie instalować w firmie nawet bez faktury vat o ile pozwoli na to licencja oprogramowania.I żaden US NIE MA PRAWA się do tego doczepić ,chyba że tylko i wyłącznie z nieznajomości prawa podatkowego,(żyjemy w polsce ).
Pozdrawiam