sCooBy^ Zmiana koloru paska zadań działa, jeśli ręcznie doda się ten Folder Sunrise Seven do podanej przez Cb lokalizacji. Jednak zauważyłem 3 błędy:
1) Jeśli katalogu brak: W nagłówku pisze "Error" zamiast błąd, a w opisie niema podanej przyczyny problemu
2) Wybrane kolory różnią się od tych, które faktycznie po zastosowaniu zmian ma pasek zadań np. kolor pomarańczowy nie wygląda jak pomarańczowy, gdy szkło ma kolor np. różowy (nie wiem jak przy domyślnym szkle)
3) Sunrise Seven powinien sam tworzyć wspomniany folder w odpowiedniej lokalizacji
Zauważyłem też 2 błędy dotyczący zmiany szerokości paska zadań.
1)Jeśli wybrany jest profil Windows 7 ENG to i tak po zastosowaniu pisze "Własny"
2)Jeśli wybierze się profil np. Windows 7 ENG a menu start już ma takie same rozmiary, to i tak cały plik generuje się na nowo jeszcze raz
Jeszcze jeden błąd, prawdopodobnie coś z konfiguracją usług, uniemożliwia włączenie Aktywacji systemu Windows.
Celowo zainstalowałem Windows 7 bez klucza i nie aktywowałem go, po użyciu Sunrise Seven, gdy chciałem włączyć ów aktywacje i wpisać klucz, by móc aktywować 7-kę aktywacja się nie włącza. Z kolei na koncie Administrator działa bez problemu (jeszcze przed użyciem Sunrise)
Jeszcze jeden błąd dotyczy zmiany informacji OEM, mimo ustawienia obrazka, on się nie zmienia
przyda się też opcja zarządania menu nowy