TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Autoconnect - jak to naprawdę jest

Autoconnect - jak to naprawdę jest
« dnia: 02 Lipiec 2009, 01:20:19 »
Witam.

Czytałem na forum o aplikacji autoconnect. I nikt wyraźnie nie napisał, jak zrobić krok po kroku by program działał. Ściągnąłem go, zainstalowałem. Mam neostradę tylko dla siebie przez modem bezpośrednio. Sterowniki itp są. Ale nie łączy mi się z internetem. Dotychczas łączyłem się za pomocą pliku.bat, który zrobiłem. Czy trzeba po instalacji autoconnecta tworzyć jeszcze raz połączenie? Jeśli tak, to proszę inskrukcję krok po kroku.
I moje drugie pytanie. Jak mogę usunąć jedno z połączeń? Przez przypadek utworzyłem złe i nie korzystam z niego, lecz nie wiem, jak mogę je usunąć.

Odp: Autoconnect - jak to naprawdę jest
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Lipiec 2009, 09:23:27 »
Masz builda który nie zapamiętuje hasła i loginu przy logowaniu się do internetu dlatego program autoconnect nie łączy cię z internetem zainstaluj nowszego builda np 7260 lub 7264 w tych wersjach problem z hasłem został rozwiązany.