TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Gdzie znajdują się ustawienia podglądu plików (miniatur)?

Czy da się gdzies ustawic, zeby pliki graficzne (i filmy) byly wyswietlane jako zwykla ikonka, a nie jako minatura (albo "klatka filmowa" w przypadku plikow video)? Wiem, ze mozna ustawic w opcjach folderow, zeby "zawsze pokazywal ikony, nigdy miniatury", ale wtedy w calym systemie wprowadza ta opcje, a mnie chodzi tylko o wybrane foldery. Cos jak w XPku bylo, ze mozna sobie wybrac w kazdym folderze z osobna jak maja byc pokazywane pliki...
Dalem kupe kasy za icon packagera i glupio tak, zeby się marnowal...

Offline Rayearth

• 253
  • NeveR SurrendeR
Odp: Gdzie znajdują się ustawienia podglądu plików (miniatur)?
« Odpowiedź #1 dnia: 08 Lipiec 2009, 13:05:37 »
opcje folderow -> zakladka "widok"
tam powinna byc taka opcja
MB: Asus P6T Deluxe @ BIOS 1605, CPU: Intel Core i7 920 @ 2,66GHz, RAM: OCZ 3x2GB DDR3 1600MHz CL7,
GFX: Zotac GeForce GTX280 1GB AMP!, SFX: Creative X-Fi Extreme Gamer, Power: Be-quiet Dark Power P7-PRO 650W

« Odpowiedź #2 dnia: 09 Lipiec 2009, 00:37:35 »
Tak jak pisalem wyzej, jest taka opcja, ale wprowadzona ona zmiane we wszystkich folderach, a mnie chodzi o jeden konkretny.

« Odpowiedź #3 dnia: 09 Lipiec 2009, 10:29:22 »
Wchodzisz w właściwości folderu -> Dostosowywanie -> w pierwszym polu od góry wybierasz elementy ogólne i zastosuj. To jest chyba to czego oczekujesz :)