odnośnie folderów:
w win7 możesz sobie sortować foldery jak tylko chcesz - wystarczy prawy przycisk myszy na pustym polu w folderze i wybierasz SORT a potem MORE i dodajesz sobie co tylko chcesz, ba możesz je nawet grupować potem np. dyskami czy folderami udostępnionymi - po prostu jak chcesz. Mnie osobiście denerwuje tylko to że nawet jak ustawie w opcjach folderów odpowiedni widok wyświetlania folderu i dam potem ZASTOSUJ DO WSZYSTKICH to i tak jakieś foldery potem mają swoje własne nie odgórnie ustalone wyświetlanie czy po podłączeniu mp3 czy dvd czy pendriva
a powinno być wszystko tak jak ustaliłem (i nowe i stare foldery - WSZYSTKIE)
PZDR
PS
zauważyłem, że im szybciej się 7 zbliża wielkimi krokami to coraz więcej przyszłych użytkowników tu zagląda i co raz więcej jest obrzucania siebie błotem z powodu tego, że ktoś tam napisał coś tam a coś tam.
Mam do was prośbę - do nowych i starych użytkowników. Przestańcie obrzucać się wyzwiskami. To jest nie kulturalne. Większość waszych bez sensownych kłótni wynika
stąd, że nie przeczytaliście do końca postu i ze zrozumieniem go macie problemy. Moje rady to:
1. piszcie tylko na temat danego wątku i z poprawną ortografia oraz polskimi znakami to wszystko będzie zrozumiałe !
2. czytajcie ze zrozumieniem (najlepiej 2 albo 3 x )
3. nie odpisujcie bez sensu ("ciekawe czy win7 będzie miało taki a taki numer" , "ciekawe czy wyjdzie jutro czy po jutrze", "ciekawe czy pogoda będzie jutro słoneczna czy nie" - takie posty są bez sensu ponieważ: każdy jest ciekawy wszystkich newsów od 7 tylko po co o tym pisać ? a po 2 kogo obchodzi czy to będzie numer 7600 czy 6666 ? będzie jaki będzie a tylko nabijcie posty - BEZ SENSU
4. NIE KŁÓĆCIE SIĘ - "kochaj bliźniego jak siebie samego"
PEACE