TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Nie mam obrazu

Nie mam obrazu
« dnia: 13 Lipiec 2009, 11:22:38 »
System sie instaluje tak jak trzeba......wsz. ok.......no to czas na pierwsze uruchomienie......ładuje sie ok.....po czym jest czarny ekran.....to z braku pomysłów zacząłem pisać klucz.....i usłyszałem dźwięk uruchamiania ale oczywiście obrazu nie ma.
Jak wcisnąłem alt+F4 i Enter to usłyszałem dźwięk zamykania.....czyli system działa tylko nie ma obrazu.....pomóżcie jak to naprawić.....3 razy go instalowałem ( 2 razy x64 i raz x86) i nic z tego.....obraz jest tylko jak uruchomie w trybie awaryjnym albo only 640x480......sprawdzałem wykrywaniem błędów który jest w opcjach po wciśnięciu F8 ale system nie zauważa błędów. POMOCY!! ???

Offline run3

Odp: Nie mam obrazu
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Lipiec 2009, 13:45:02 »
Jaka karta graficzna??