TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Brak flash'a

Offline vtold

Brak flash'a
« dnia: 18 Lipiec 2009, 00:01:20 »
Mam ogromny problem z odczytaniem poczty ze strony poczta.o2.pl. Po zalogowaniu się wyskakuje pusta strona zamiast mojej poczty. Podobnie jest z moją ulubioną stroną irc'ową napisaną we flash'u. Niestety ona również się nie otwiera. Próbowałem zainstalować firefox'a ale tutaj również porażka. Proszę o pomoc.

EDIT:
instalacja flash'a od adobe nic nie dała również.
« Ostatnia zmiana: 18 Lipiec 2009, 00:10:26 wysłana przez vtold »

Odp: Brak flash'a
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Lipiec 2009, 13:05:49 »
rozumiem, że przeglądarka internetowa nie widzi ci wtyczki flash playera, tak? jak masz plik .swf na dysku to możesz go otworzyć?

Offline vtold

« Odpowiedź #2 dnia: 18 Lipiec 2009, 13:51:08 »
pliku .swf nie mam więc nie wiem czy się otwiera ale strona mojego znajomego o której pisałem jest na pewno we flash'u i niestety się nie otwiera (dodam, że FF spod suse linuksa otwiera ją bez problemu jak i moją pocztę z tlen-u). Pobrane i zainstalowane od Adobe wtyczki nie są widziane przez FF i IE. Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?

« Odpowiedź #3 dnia: 18 Lipiec 2009, 13:58:44 »
Może zapora blokuje?

Offline vtold

« Odpowiedź #4 dnia: 18 Lipiec 2009, 14:11:33 »
Wyłączyłem zaporę ale na pocztę nie mogę nadal sie dostać :(