TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Urządzenie Wi-Fi i autorun

Urządzenie Wi-Fi i autorun
« dnia: 31 Lipiec 2009, 23:44:43 »
Witam serdecznie, mam takie pytanko, otóż od niedawna mam Internet z UPC wraz z Routerem Wi-fi Thomsona, dodatkowo do tego urzadzenia dostałem taki jakby pendrive czyli przenośny nadajnik Wi-fi który się podłącza do PC i wykrywa mi go Winows i łacze się z routerem przez Wi-fi ale jest taki problem ze za kazdym uruchomieniem komputer, nie wykrywa tego urządzenia i nie mam internetu, i za kazdym razem musze odlaczac od usb i ponownie wkładać aby wykrył sieć wi fi. czy ktoś może mi pomóc czy da się to jakoś zrobić aby uruchamiało ten program w tle lub to urządzenie po uruchomieniu komputera??

Offline michau

• 3974
Odp: Urządzenie Wi-Fi i autorun
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Lipiec 2009, 23:49:25 »
Jaki system? Masz coś nie tak z systemem, bo jak się zostawi pendrive w kompie i ponownie uruchamiamy komputer to bez problemu go wykrywa.

« Odpowiedź #2 dnia: 01 Sierpień 2009, 18:26:46 »
Kolego "Windows 7" :D:D

Offline michau

• 3974
« Odpowiedź #3 dnia: 02 Sierpień 2009, 21:03:38 »
Kolego "Windows 7" :D:D

Tylko jaki build?  :P I skąd go pobrałeś.

Offline run3

« Odpowiedź #4 dnia: 03 Sierpień 2009, 16:28:12 »
Powyłączaj w menadżerze urządzeń  oszczedzanie energii usb i po problemie.