TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Początkowy wygląd windowsa

Początkowy wygląd windowsa
« dnia: 16 Sierpień 2009, 17:08:13 »
Witam. Mam taki mały problem. Mam o taki wygląd http://img2.vpx.pl/up/20090816/beztytulu67.jpg Musiałem kombinować aby odpalić subedit player i we właściwościach musiałem ustawić aby działał poprawnie  Wyłącz kompozycje pulpitu no tylko, że po wyłączeniu wracał windows do standardowego wyglądu, a teraz nie.

Odp: Początkowy wygląd windowsa
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Sierpień 2009, 18:22:37 »
proponuje ci zmiane odtwarzacza bynajmniej na jakis czas

« Odpowiedź #2 dnia: 16 Sierpień 2009, 18:33:31 »
No ta tylko ja nie mówię o odtwarzaczu, bo to znaczenia niema, a jak przywrócić system do wyglądu pierwotnego, bo ja mam wiele odtwarzaczy w zależności od potrzeb. Jedyne co zmieniłem w systemie, to zgodność we właściwościach i wyłączyłem WMP i to wszytko deinstalacja playera nic nie pomogła

« Odpowiedź #3 dnia: 16 Sierpień 2009, 18:36:32 »
No ta tylko ja nie mówię o odtwarzaczu, bo to znaczenia niema, a jak przywrócić system do wyglądu pierwotnego, bo ja mam wiele odtwarzaczy w zależności od potrzeb. Jedyne co zmieniłem w systemie, to zgodność we właściwościach i wyłączyłem WMP i to wszytko deinstalacja playera nic nie pomogła
Rozumiem ze chcesz miec z powrotem aero?ktore zniklo po uruchomieniu odtwarzacza a po dezinstalacji nie powrocilo?

« Odpowiedź #4 dnia: 16 Sierpień 2009, 18:42:49 »
Nie wiem co to areo, bo się specjalnie tym nie interesuje, ale jak areo, to te przezroczyste paski to tak XD

Offline mb

« Odpowiedź #5 dnia: 16 Sierpień 2009, 22:10:58 »
Prawym na pulpicie => spersonalizuj => kompozycje sytemu Aero => Windows 7.
lub
Pasnel Sterownia => System = >Zaawansowane ustawienia systemmu => Wydajność => Dopasuj dla uzyskania najlepszego wygladu.