TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

W 7 Professional po polsku?

Odp: W 7 Professional po polsku?
« Odpowiedź #15 dnia: 13 Wrzesień 2009, 19:09:17 »
Lipa ani jedno ani drugie nic dalo, system dalej po angielsku  . Powoli trace cierpliwosc . Macie jescze jakis pomysl ?

Zrobiles restart?.Jesli to nie pomoze znajdz HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\en-US i usun katalog en-US potem zrob restart

Juz tak robilem . Gdy zrestartuje system podczas ładowania sie systemu pojawia sie niebieski ekran i samoczynny restart i tak w kółko dopóki  nie wybiore opcji URUCHOM SYSTEM Z OSTATNIMI DZIAŁAJACYMI USTAWIENIAMI. WTedy normalnie sie uruchomi ale w rejestrze jest znowu katalog en-US

« Odpowiedź #16 dnia: 13 Wrzesień 2009, 19:12:38 »
A czy aby z instalacja languagepacka wszystko poszlo ok?.Skad pobierales paczke polonizujaca?

Offline Luke

• 423
« Odpowiedź #17 dnia: 13 Wrzesień 2009, 19:15:35 »
Lipa ani jedno ani drugie nic dalo, system dalej po angielsku  . Powoli trace cierpliwosc . Macie jescze jakis pomysl ?

Zrobiles restart?.Jesli to nie pomoze znajdz HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\en-US i usun katalog en-US potem zrob restart

Juz tak robilem . Gdy zrestartuje system podczas ładowania sie systemu pojawia sie niebieski ekran i samoczynny restart i tak w kółko dopóki  nie wybiore opcji URUCHOM SYSTEM Z OSTATNIMI DZIAŁAJACYMI USTAWIENIAMI. WTedy normalnie sie uruchomi ale w rejestrze jest znowu katalog en-US

A katalog pl-PL też masz?

« Odpowiedź #18 dnia: 13 Wrzesień 2009, 19:18:04 »
podczas instalacji  language packa wszystko idzie gladko i postepuje tak jak pisze wposcie Luka. Dochodzi do 100% i pisze operation successfully. Paczke sciagnolem z msnd do wersji x64 taka jaka posiadam . Próbowałem równiez z plikiem sciagnietym z tego forum ale podczas instalacji wyskakuje blad. Dodam tylko ze system jest swiezo zainstalowany i syfu na nim nie ma.

Nie, folderu pl-PL caly czas niema.

« Odpowiedź #19 dnia: 13 Wrzesień 2009, 19:28:35 »

« Odpowiedź #20 dnia: 13 Wrzesień 2009, 19:31:46 »
tzn co mam dokladnie z nim zrobic po pobraniu?

« Odpowiedź #21 dnia: 13 Wrzesień 2009, 19:34:45 »
Kliknac na ten plik 2-krotnie

Offline Luke

• 423
« Odpowiedź #22 dnia: 13 Wrzesień 2009, 19:35:04 »
Więc trzeba go dodać.
Spróbuj z tym:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\pl-PL]
"LCID"=dword:00000415
"DefaultFallback"="en-US"
"en-US"=hex(7):00,00,00,00
"Type"=dword:00000092

Jak się pojawi folder pl-PL (jeśli masz uruchomiony Edytor rejestrów, to odśwież widok), to uruchom plik wpisów rejestru z mojego tutoriala (trochę go uaktualniłem). Może w końcu zadziała...
« Ostatnia zmiana: 13 Wrzesień 2009, 19:37:36 wysłana przez Luke »

« Odpowiedź #23 dnia: 13 Wrzesień 2009, 20:09:18 »
Więc trzeba go dodać.
Spróbuj z tym:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages\pl-PL]
"LCID"=dword:00000415
"DefaultFallback"="en-US"
"en-US"=hex(7):00,00,00,00
"Type"=dword:00000092

Jak się pojawi folder pl-PL (jeśli masz uruchomiony Edytor rejestrów, to odśwież widok), to uruchom plik wpisów rejestru z mojego tutoriala (trochę go uaktualniłem). Może w końcu zadziała...

To tak na szybko w przerwie meczu . DZIAŁA ! :) dzieki Luke i michalus za zainteresowanie  .  Jeszcze raz wielkie dzieki ;)

« Odpowiedź #24 dnia: 24 Wrzesień 2009, 08:12:02 »
Mam pytanie. Czy to już jest finalna polska wersja?
Jeśli nie to czy później będzie dostępna jakaś poprawka, czy lepiej od razu instalować oficjalne PL jak wyjdzie po 22 paź?

« Odpowiedź #25 dnia: 24 Wrzesień 2009, 09:27:45 »
Mam pytanie. Czy to już jest finalna polska wersja?
Jeśli nie to czy później będzie dostępna jakaś poprawka, czy lepiej od razu instalować oficjalne PL jak wyjdzie po 22 paź?
Wersja RTM PL jest dokladnie ta sama ktora bedzie sprzedawana 22 pazdziernika

« Odpowiedź #26 dnia: 24 Wrzesień 2009, 09:52:10 »
Czyli nie ma to żadnej różnicy jeśli zainstaluję English a późnej na to LP czy też od razu polską wersję?
Tylko tyle że muszę się pomęczyć z polonizacją?

« Odpowiedź #27 dnia: 24 Wrzesień 2009, 09:56:13 »
Czyli nie ma to żadnej różnicy jeśli zainstaluję English a późnej na to LP czy też od razu polską wersję?
Tylko tyle że muszę się pomęczyć z polonizacją?
Nie ma zadnej roznicy.Mozesz spokojnie zainstalowac RTM w wersji angielskiej potem doinstalowac oryginalna paczke polonizacyjna i bedzie dokladnie to samo.A z instalacja spolszczenia to nie ma duzo pracy ;)