TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Aero shake

Aero shake
« dnia: 26 Październik 2009, 08:49:46 »
Mam problem z niedopracowanym systemem Windows Seven (7600.20510.amd64fre.win7_ldr.090819-1503). Pominę wszystko co mnie strasznie denerwuje i przejdę do aero shake. W jakiś specyficzny sposób trzeba machać oknem, aby resztę zminimalizować? Czasami macham 10 sekund zanim zadziała. Szybciej byłoby Win+d.

firefighter1

Odp: Aero shake
« Odpowiedź #1 dnia: 26 Październik 2009, 10:54:09 »
może machasz w laptopie za pomocą touchpada-jest troche ułomny. Ja macham myszką i działa wzorowo po trzech machnięciach minimalizuje.

Z dodatkowych opcji:
klawisz WIN plus SPACE- pokazuje pulpit -okna transparentne
WIN plus TAB - kaskada
WIN plus PLUS - lupa

« Odpowiedź #2 dnia: 26 Październik 2009, 15:33:13 »
Nie. Stacjonarny + Razer DeathAdder. Czasami udaje się od razu zminimalizować, a czasami trzeba namachać się. :\

Offline hubert1

• 650
  • "bo liczą się wspomnienia, prawda, prawda" :D
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Październik 2009, 17:53:43 »
mam prostą radę. Nie machaj byle jak tylko szybkimi i płynnymi ruchami w lewo i prawo.

firefighter1

« Odpowiedź #4 dnia: 28 Październik 2009, 16:59:14 »
nie trzeba szybko, wystarczy swobodnie lewo,prawo,lewo lub prawo,lewo,prawo. Ważne żeby jedna ze stron wystąpiła conajmniej dwa razy i tyle wystarcza.
Może przy tym machaniu robisz to jakoś półkoliście? troche to banalne podpowiedzi i jak z robót budowlanych ;D