TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Windows nie zmienia tapet

Windows nie zmienia tapet
« dnia: 05 Listopad 2009, 16:59:39 »
Witam,
Korzystam z Windows 7 Ultimate. Stworzyłem sobie nową kompozycję, a w niej kilkanaście taper. Ustawiłem, żeby tapeta zmieniała się co 1 dzień. Tylko to u mnie nie działa. Włączam następnego dnia i nic, kolejnego i tak samo. Ustawienia sprawdzałem już kilka razy i moim zdaniem wszystko jest dobrze. Spotkał już się ktoś z takim problemem? Z góry dzięki za pomoc.

firefighter1

Odp: Windows nie zmienia tapet
« Odpowiedź #1 dnia: 17 Listopad 2009, 11:17:14 »
oprócz wyboru tapet muszą być zaznaczone na nich ptaszki-zafajkowane, że z tych ma wybierać no i później interwał. Rozumiem, że to masz wykonane. Dla testu ustaw co minutę żeby cały dzień nie czekać 8)

« Odpowiedź #2 dnia: 17 Listopad 2009, 15:51:23 »
No jasne że mam ptaszki zaznaczone. Obecnie mam ustawione co 1 godzinę i działa, ale czemu nie działa co 1 dzień?

firefighter1

« Odpowiedź #3 dnia: 17 Listopad 2009, 17:07:25 »
no to ciekawe, właśnie zrobiłem test. Ustawiłem na 23:59:55 cyk zmiana daty i czasu a tapety niet, w innych odstępach działa. Więc pytanie pozostaje