TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

jak ustawić komputer albo dowolny folder w pasku narzędzi

jak ustawić komputer albo dowolny folder w pasku narzędzi
« dnia: 07 Listopad 2009, 09:58:59 »
jak ustawić komputer albo dowolny folder w pasku narzędzi? mam te zryte biblioteki... rozszerzenia .red nie są uruchamiane na moim kompie... nie mogę przez plik wprowadzić modyfikacji rejestru... chce usunąć biblioteki i ustawić skrót do komputera w pasku zadań... jak mam to uczynić? jak przeciągnę na pasek zadać "komputer albo inny plik" to robi automatycznie biblioteki... z góry dzięki

Odp: jak ustawić komputer albo dowolny folder w pasku narzędzi
« Odpowiedź #1 dnia: 07 Listopad 2009, 10:52:26 »
dobra już mam... trzeba było wskazać mu ścieżkę do regedit.exe który jest w c:\windows

można zamknąć :]

« Odpowiedź #2 dnia: 07 Listopad 2009, 17:16:15 »
kolego czyli jak zrobic by dowolny folder dac do paska zadan? napisz ;) tez mnie to interesuje.

« Odpowiedź #3 dnia: 11 Listopad 2009, 02:15:28 »
Przeszukajcie moje posty. Dowolny folder krok po kroku. Niewiele pisałem wiec problemu ze znalezieniem nie będzie
Życie jest zbyt krótkie żeby się nie bawić.
--------------------------

« Odpowiedź #4 dnia: 11 Listopad 2009, 14:34:38 »
Przeszukajcie moje posty. Dowolny folder krok po kroku. Niewiele pisałem wiec problemu ze znalezieniem nie będzie
znalazlem ;) http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,3401.0.html i http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,2961.0.html