TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Sterowniki do karty sieciowej

Sterowniki do karty sieciowej
« dnia: 15 Styczeń 2009, 18:16:30 »
Mam taką pł główną MSI MS-6570, K7N2 Delta2
i potrzebuje do tej płyty stery od sieciówki.
Mam oryginalne ale nie działają - nie mogę połączyć się z netem?

Odp: Sterowniki do karty sieciowej
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Styczeń 2009, 19:07:03 »
Bardzo proszę http://www.nvidia.com/object/nforce_vista_15.16.html. Płyta na chipset nforce 2, a piszesz, że sieciówkę masz z płyty, więc te sterowniki powinny być dobre. Na następny raz może lepiej chwilkę wejdź i poszperaj chwilkę, a to niewiele kosztuje :).
« Ostatnia zmiana: 15 Styczeń 2009, 19:08:38 wysłana przez DardVader »

« Odpowiedź #2 dnia: 03 Luty 2009, 17:29:27 »
Próbowałem różnego rodzaju sterów i nic, tzn. miałem neta przez czas (po setkach prób instalacji, resetów) do puki nie zrobiłem restartu kompa bo potem znowu znika internet :'(

Mam chyba z 5 różnych sterowników pod viste itp. i nic ... teraz nie moge nawet na chwilę podłączyć bo wyskakuje mi to co na obrazku.

HELP

Offline gregor_y

• 1313
  • Ten użytkownik jest zabanowany na zawsze
« Odpowiedź #3 dnia: 03 Luty 2009, 17:40:52 »
Jak miałem taki error wystarczyło odpalic diagnozowanie problemu i po sprawie...wpisz manualnie IP itd...

« Odpowiedź #4 dnia: 03 Luty 2009, 20:05:54 »
 :'(

a w którym miejscu mogę to IP wpisać

« Odpowiedź #5 dnia: 04 Luty 2009, 18:27:47 »
Wpisałem IP brame itd i nic .... dalej się nie mogę połączyć