TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Mała pomyłka... Problem z zalogowaniem...

Mała pomyłka... Problem z zalogowaniem...
« dnia: 05 Kwiecień 2010, 14:25:30 »
Witam.
Mam mały problemik.
Pobrałem z internetu program (taki co zmienia klawisze np. jak wcisnę "A" to będzie "B") i ustawiłem tam wszystko co miało być lecz dałem automatyczne logowanie i zamiast w "Login" dać "Administrator" to dałem "Zloty95" - mój nick - i teraz włączam komputer i automatycznie mnie loguje na Zloty95 i pisze ze złe hasło - Już próbowałem zresetować hasło lecz to nic nie daje - a jak daje zeby zalogowało na innego użytkownika i wpisuje tam "Administrator" to pisze ze użytkownik jest wyłączony czy coś takiego... Już szukałem wszędziei prubowałem wszystkiego. Niestety nic nie udało mi się zrobić. Zrobił bym formata ale mam tam bardzo dużo ważnych danych i nie chciałbym się ich pozbyć (mogę zainstalowac drugi system ale nie chce mi się z tym aż tyle bawić).
Proszę o jakąś radę...

Offline kamiton

• 1287
Odp: Mała pomyłka... Problem z zalogowaniem...
« Odpowiedź #1 dnia: 05 Kwiecień 2010, 14:35:45 »
.
« Ostatnia zmiana: 05 Kwiecień 2010, 14:41:18 wysłana przez kamiton »

Odp: Mała pomyłka... Problem z zalogowaniem...
« Odpowiedź #3 dnia: 06 Kwiecień 2010, 09:57:03 »
Pomęczyłem się z tym jeszcze troszkę...
Udało mi się zalogować na Administratora (przełącz urzytkownika/nazwa urzytkownika: user ) lecz po tym programem ja zmieniłem klawisze i teraz niewiem jak to odkręcić bo jak np. daje szczałkę w gore to mi idzie w prawo itd...

Program nazywa się "remapkey" i dodaje go w załączniku...
Prosze instrukcję jak to odkręcić bo robie tak jak robiłem przedtem i nic...

Oto link do programu: http://www.sendspace.pl/file/27a1c3dcc1c711a62af3740