TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Problem z instalacja sterownikow karty sieciowej PLANET WL 8314/Marvel Libertas

Witam,

Mam pewien problem i kompletnie nie wiem jak sobie z nim poradzic, otoz: zainstalowalem Windows 7 x64 i nie moge zainstalowac sterownikow swojej karty sieciowej (PLANET WL 8314) gdyz nie sa one podpisane cyfrowo. Sama karta z kolei wykrywana jest jako "Marvel Libertas 802.11b/g Wireless LAN Client Adapter". Instalowalem juz rozne sterowniki Marvela i nic nie pomoglo. Probowalem rowniez podpisac sterowniki wg. poradnika, ktory znalazlem w sieci, lecz rowniez nic to nie dalo. Bylbym wdzieczny za kazda pomoc. Dodam rowniez, ze zalozaloby mi na rozwiazaniu bez wciskania F8 i wylaczania podpisow sterownikow.

Pozdrawiam.

@Edit
Jesli jedynym rozwiazaniem jest odpalanie komputera w trybie specjalnym bez wymuszania podpisu sterownikow, to czy instnieje sposob by komputr juz zawsze sam uruchamial sie w tym trybie?
« Ostatnia zmiana: 15 Maj 2010, 09:26:27 wysłana przez Slithered »

Masz problem ? Pomogę ! Śmiało pisać na gg 6669185