TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Windows 7 Forum

Upgrade z visty zatrzymuje się....

Upgrade z visty zatrzymuje się....
« dnia: 15 Lipiec 2010, 00:21:49 »
Przeglądałam forum, podobne tematy znalazłam - rozwiązania nie. Otóż...
Trzeci raz próbuje zainstalować upgrade visty home premium do win7 home premium. Doradca aktualizacji dał zielone światło. Instalacja się rozpoczyna i... po kilkudziesięciu minutach kończy w tym samym miejscu:

I nie rusza dalej. Już trzeci raz. Wyłączyłam wszystkie antywiry, spyboty... nic nie pomaga.
Na ang forach znalazłam podobne problemy, jednak nie rozumiem proponowanych rozwiązań.
Nie chciałabym instalować świeżego systemu, chciałabym jednak upgrade... Da się jakoś?
dziękuję za pomoc!

Odp: Upgrade z visty zatrzymuje się....
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Lipiec 2010, 09:18:46 »
Moim zdaniem nie da się inaczej niż instalacja na czysto nawet bym ci taką zalecił bo świeżo zainstalowany system będzie lepiej działał niż aktualizacja po której mogą być problemy nawet jeśli instalacja przebiegnie prawidłowo.